Ce se intampla cand mori. 5 lucruri legate de moarte

08.04.2016
Ce se intampla cand mori. 5 lucruri legate de moarte

O intrebare pe care foarte multa lume si-a pus-o este ce se intampla cand mori. Vom prezenta cinci lucruri legate de parasirea acestei lumi, dupa cum au fost relatate de oamenii care s-au intors din moarte clinica.

Marturiile celor reveniti din moarte clinica evidentiaza cateva trairi comune, pe care toti sustin ca le-au experimentat. Iata ce se intampla cand mori, potrivit spuselor acestora.

FILMUL VIETII TI SE DERULEAZA IN FATA

Multi dintre cei care se afla in pragul mortii experimenteaza ceea ce inseamna un rezumat al vietii pret de cateva secunde. Acestia pot vizualiza pe repede inainte intreaga lor viata, uneori chiar intr-o fractiune de secunda, senzatia fiind de-a dreptul incredibila. Explicatia stiintifica este urmatoarea: creierul are mai multe sinapse care intra in alerta in momentul apropierii starii de deces, ceea ce activeaza toate zonele memoriile ”depozitate” in creier.

ITI VEZI CORPUL DE SUS

In momentul in care mori, sufletul se desprinde de trup astfel ca esti capabil sa iti vezi corpul exact in momentul in care sufletul porneste in lunga calatorie in lumea de dincolo. Aceasta experienta este una absolut naturala pentru persoana decedata, putand aparea chiar frustrarea ca nu poate interveni sa vorbeasca cu cei din jur, care plang la capatul trupului.

VEZI LUMINA

Nu, nu este o lozinca biblica. Oamenii care s-au aflat in pragul mortii ori chiar in moarte clinica, cei care au fost dincolo pret de cateva secunde si s-au intors, sustin ca au vazut o lumina stralucitoare, orbitoare chiar. Lumina este poarta/ tranzitul prin care trece sufletul pentru a ajunge in lumea spirituala.

Citeste si: Marturia unui barbat care a fost in MOARTE clinica: „Am fost in Rai si am vorbit cu Dumnezeu…”

Citeste si: Un tanar care s-a intors de doua ori din MOARTE isi dezvaluie experienta!

TE INTALNESTI CU PERSOANE DRAGI TIE CARE AU MURIT

Dupa ce ai depasit poarta (lumina) vei revedea rude si prieteni dupa care ai plans enorm cand ai trait. Nu degeaba atunci cand moare cineva se spune ca isi va intalni persoana iubita decedata inainte, sau parintii ori copiii sau fratele, in Ceruri.

REALIZEZI CA NU AI TRAIT DELOC

Abia in pragul mortii si in momentul acesteia realizezi ca te-ai abtinut de la o serie de lucruri pe care puteai sa le faci. Experienta mortii ne invata sa traim viata fara niciun fel de regret, sa ne bucuram de fiecare clipa si sa o exploatam pentru a ne alege cu amintiri frumoase