Connect with us
Nicoleta Svârlefus Horoscop 23 august 2019 - Weekendul aduce furtună mare în casele zodiilor

Știri

Horoscop Nicoleta Svârlefus săptămâna 4 – 10 februarie – Lună Nouă în Vărsător

Nicoleta Svârlefus a realizat horoscopul săptămânal pentru toate zodiile. Aproape toți nativii sunt marcați de Luna Nouă în Vărsător.

Horoscop Nicoleta Svarlefus 4 – 10 februarie

Berbec

Prietenii îţi sunt alături încă de la începutul săptămânii. Reţine sfaturile şi îndemnurile acestora, întrucât îţi vor fi de mare folos în carieră. S-ar putea ca unii susţinători să dispară din sfera ta de interes şi să fii nevoit să găseşti alţii. Domeniul profesional şi imaginea ta în ochii celorlalţi intră în vizorul astrelor de acum încolo.

Ţi se poate îmbunătăţi poziţia socială sau poţi deveni un personaj faimos în mediul în care trăieşti şi îţi desfăşori activitatea. Sănătatea este vulnerabilă. În  doua parte a săptămânii te vei simți mult mai bine, revenindu-ți cheful de a schimba totul în jurul tău. Remodelează-ți atitudinea faţă de tot ce te înconjoară, începe să lucrezi la propria ta persoană şi apoi selectează cu grijă toate relaţiile în care eşti implicat sau vrei să te implici.

Taur

Săptămâna debutează cu noutăți la capitolul profesional. Se conturează o nouă etapă, cu multe schimbări neprevăzute. În mod special se vor reconfigura relațiile cu șefii și autoritățile. De asemenea, poziția ta în cadrul unui colectiv de lucru se va modifica. Sunt momente delicate, pentru că este dificil să observi încotro bate vântul schimbării.

Fii discret, adaptează-te situației și evită compromisurile! Vin în preajma ta diverși prieteni sau persoane din segmentul socio-profesional care te sfătuiesc în fel și chip. Selectează totul și evită să te lași pe mâna celorlalți. La finalul săptămânii vei avea nevoie de retragere din forfota cotidiană și de odihnă. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului, bine fiind să urmezi un tratament de specialitate. Remediile naturiste, somnul suficient, compania celor dragi te ajută să depășești totul cu bine.

Gemeni

Începe o perioadă excelentă la capitolul relaţii cu străinătatea şi studii pe termen lung. Este posibil să stabileşti legături cu oameni aflaţi dincolo de graniţele ţării, să pleci în străinătate la lucru sau să începi un curs de lungă durată. Pe de altă parte, noţiunea de spiritualitate va căpăta alte conotaţii pentru sufletul tău.

Poţi descoperi că Divinul se află în fiecare lucru şi că totul este aranjat în Univers după o anumită ordine şi disciplină. Cu toate cu neprevăzutul este prezent vei reuşi să obţii beneficii şi susţinere din partea unor protectori bine intenţionaţi. Relațiile profesionale sunt active, astfel că se conturează întâlniri cu șefii, cu autoritățile, reuniuni importante la nivel înalt.

Prudență și răbdare! Finalul intervalului analizat îți aduce în preajmă prieteni deosebiți. Dialogurile și acțiunile comune cu aceste persoane te vor ajuta să-ți lămurești necunoscutele din segmentul socio-profesional.

Rac

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2 3 4

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top