Connect with us
Horoscop săptămânal 19-25 februarie 2018 Oana Hanganu. Schimbări în iubire și tensiuni legate de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta!

Știri

Horoscop săptămânal 19-25 februarie 2018 Oana Hanganu. Schimbări în iubire și tensiuni legate de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta!

Horoscop săptămânal 19-25 februarie 2018 Oana Hanganu. Schimbări în iubire și tensiuni legate de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta!

Berbecii se întâlnesc cu persoane care îi pot ajuta din umbră, dar e mai bine să nu dea crezare tuturor promisiunilor. Citește aici.

Taurii trebuie să fie prudenți. Un prieten în care au încredere va încerca să profite de generozitatea lor. Citește aici.

Gemenii se trezesc cu declarații de dragoste, după ce un coleg le interpretează greșit amabilitatea sau interesul. Citește aici.

Racii muncesc prea mult. În weekend sunt nemultumiți de tot și de toate și, din acest motiv, provoacă tensiuni în cuplu. Citește aici.

Leii îndrăgostiți vor să grăbească lucrurile, dar există riscul ca idila de acum se fie, în timp, o dezamăgire. Citește aici.

Fecioarele își schimbă job-ul sau încep o afacere de familie, caz în care banii necesari apar în mod surprinzător. Citește aici.

Balanțele obțin o promovare sau se implică în mai multe proiecte, dar ar trebui să nu-și neglijeze sănătatea. Citește aici.

Scorpionii au nevoie de partener pentru rezolvarea unei probleme dar acesta e ocupat „cu ale lui” și nu-i ajută. Citește aici.

Săgetătorii vor să își redecoreze locuința, dar s-ar putea ca partenerul să nu fie de acord. De aici, posibile certuri. Citește aici.

Capricornii pot începe o afacere la domiciliu, pentru a-și stabili singuri programul și a deveni mai eficienți. Citește aici.

Vărsătorii au bani și chef de cumpărături. Ar trebui să investească mai mult în propria persoană și în carieră. Citește aici.

Peștii trebuie să nu se mai sacrifice pentru alții. E timpul ca ei să se aprecieze și să se iubească mai mult. Citește aici.

Din punct de vedere astrologic, săptămâna 19-25 februarie 2018 nu este la fel de bogată în evenimente majore ca săptămânile anterioare, dar diferitele aspecte formate de planete pot aduce schimbări în viața zodiilor.

Schimbările pot să apară chiar de luni, când Luna aflată în Berbec ne îndeamnă la acțiune, dar Saturn din Capricorn ne cere multă muncă și perseverență. Cei mai vizați sunt Berbecii, Leii și Săgetătorii.

Mijlocul săptămânii poate aduce schimbări în plan sentimental, mai ales pentru Fecioare și Pești sau tensiuni legate de bani, în special pentru Tauri și Scorpioni.

Vineri va fi o zi importantă pentru zodiile de Aer (Gemeni, Balanțe și Vărsători), iar zilele de weekend vor aduce schimbări pentru Raci și Capricorni.

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top