Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 mai 2018 Oana Hanganu. Soarele intră în zodia Gemeni. Află ce au pregătit astrele pentru tine!

Știri

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018 Oana Hanganu. Soarele intră în zodia Gemeni. Află ce au pregătit astrele pentru tine!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 21-27 mai 2018. Soarele intră în zodia Gemeni. Află ce au pregătit astrele pentru tine!

Horoscopul săptămânii 21-27 mai 2018 anunță o perioadă perfectă pentru călătorii, pentru socializare și comunicare, dar și pentru noi proiecte. Soarele va intra în zodia Gemeni în ziua de 21 mai 2018 și va accentua ”dorul de ducă” și cheful de distracție, dar și dorința de a învăța lucruri noi și de a ne face noi prieteni.

De asemenea, Soarele aflat în zodia Gemeni ne va ”îndemna” să ne implicăm în mai multe proiecte în același timp și să dorim, cu orice preț, să spunem ce gândim și să aflăm tot ce ne interesează. E bine ca acum să ne concentrăm pe prioritățile reale, pentru a nu risipi timp, energie și resurse.

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

Apasă pe zodia ta pentru a citi previziunile complete!

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Berbecii au șanse neașteptate în carieră, dar trebuie să fie ”pe fază” pentru a nu rata conjunctura favorabilă. În cuplu, pot izbucni certuri din cauza banilor.

Taurii sunt tentați să se implice în relații cu persoane foarte puternice, care vor să domine, să stabilească ”regulile jocului” și să aibă ultimul cuvânt.

Gemenii care vor să își cumpere o casă ori ceva pentru casă obțin creditul solicitat sau ajutor financiar de la rude. Profesional, au de ales între două oferte.

Racii se gândesc la căsătorie sau își asumă responsabilități suplimentare în cuplu. În ceea ce privește noile proiecte profesionale, deocamdată trebuie să aibă așteptări moderate.

Leii  își pot reconfigura planurile de viitor pentru că întâlnesc persoane importante care îi apreciază cu adevărat și vor să le sprijine ideile și proiectele.

Fecioarele vor schimbări în carieră. În plan sentimental, revin iubiri din trecut sau apar tentații noi. Financiar, trebuie stabilite priorități clare, pentru ”binele” bugetului familiei…

Balanțele pleacă în călătorii pe care le-au tot amânat, fac primul pas în relații pe care le-au evitat și încep să pună accent pe imagine și promovare.

Scorpionii au parte de o săptămână intensă în plan sentimental. Unii își găsesc jumătatea, alții vor doar aventuri. În cuplurile cu probleme apare șansa împăcării.

Săgetătorii sunt admirați, respectați, apreciați și câștigă, fără efort, încrederea celor din jur. Familia îi ajută să își pună în aplicare planurile legate de carieră.

Capricornii trebuie să petreacă mai mult timp în natură. Mulți iau în calcul un job sau o afacere la domiciliu. Astfel își administrează mai eficient timpul și energia.

Vărsătorii își întâlnesc adevărata mare iubire sau, după caz, își recuceresc partenerul. La serviciu au mult de lucru dar sunt remarcați și apreciați de șefi..

Peștii ar trebui să nu vorbească prea mult cu prietenii despre relația de iubire (mai ales dacă aceasta este la început) sau despre planurile de călătorie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top