Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Balanță

Știri

Horoscop săptămânal 27 noiembrie-3 decembrie 2017: BALANȚĂ – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 27 noiembrie-3 decembrie 2017: BALANȚĂ – Oana Hanganu. Balanțele care vor să înceapă un nou proiect, trebuie să profite de această săptămână favorabilă! De duminică, Mercur retrograd le poate planurile peste cap.

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Balanță anunță călătorii și multe invitații care trebuie onorate, iar în cuplu, comunicare excelentă, cu o condiție: evitarea reproșurilor legate de trecut.

În prima parte a săptămânii, atenția Balanțelor se va îndrepta spre „sectorul financiar” și, cum din 3 decembrie, Mercur va intra în mers retrograd, nativii vor încerca să lanseze, pe ultima sută de metri, o nouă afacere sau să înceapă o nouă colaborare.

Din 3 decembrie, Mercur va fi retrograd în Săgetător și va influența sectorul Comunicării, călătoriilor și al afacerilor din astrograma zodiei Balanță.

În Săgetător va fi și Venus, din 1 decembrie, iar acest aspect le va ajuta pe Balanțe să depășească mai ușor perioada cu Mercur retrograd, caracterizată, așa cum se știe, de încurcături, amânări sau întârzieri.

Venus este planeta care le patronează pe Balanțe și, până în 25 decembrie, va rămâne în Săgetător, după care se v muta în Capricorn și în sectorul Familiei din astrograma Balanțelor.

Aflată în Săgetător, Venus le va ajuta pe Balanțe să comunice mai ușor cu cei din jur, să „aducă pacea” în relațiile de muncă , să aibă succes în negocieri.

În cuplu, Venus va încuraja exprimarea sentimentelor și găsirea soluțiilor în cazul unor probleme. Dar, pentru că Marte (planeta Războiului) se va afla, până în 9 decembrie, în Balanță, iar Mercur va intra în mers retrograd, sunt posibile și tensiuni.

Iar tensiunile pot izbucni în special dacă Balanțele încep să facă reproșuri legate de trecutul sentimental al partenerului sau de evenimente anume din trecutul relației.

Altminteri, săptămâna se va încheia cu un eveniment care va favoriza relațiile Balanțelor cu persoane din străinătate sau interesul nativilor pentru studiu și călătorii. Este vorba de Luna Plină din 3 decembrie, care va avea loc în zodia Gemeni.

Horoscop Saptamanal – Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAUR  – GEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top