Connect with us
Taur

Știri

Horoscop săptămânal 27 noiembrie – 3 decembrie 2017: TAUR – Oana Hanganu

Taurii au chef de cuceriri, iar de la un flirt sau de la o idilă de vacanță pot ajunge la convingerea că și-au găsit jumătatea. Financiar, au șanse de câștig.Horoscop săptămânal 27 noiembrie – 3 decembrie 2017: TAUR – Oana Hanganu

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Taur anunță mai multă implicare și pasiune în cuplu, dar și noroc financiar.

Despre Tauri se spune că atrag banii precum magnetul, iar Luna Plină din data de 3 decembrie va confirma acest lucru pentru că va avea loc în zodia Gemeni și în sectorul financiar din astrograma lor.

În aceeași zi, Mercur, planeta Comunicării, afacerilor și călătoriilor va intra în mers retrograd și, până în ziua de 23 decembrie, îi va ajuta pe Tauri să recupereze o datorie, să primească un comision sau o recompensă pentru o activitate din trecut sau să beneficieze, în mod indirect, de câștigurile suplimentare ale partenerului sau de profitul unei afaceri.

Dar, până atunci, Taurii vor mai „bifa” în agenda săptămânii un eveniment astrologic deosebit de important pentru ei: în ziua de 1 decembrie, Venus va intra în zodia Săgetător, unde va rămâne până în prima zi de Crăciun.

Venus, planeta Iubirii, îi patronează pe Tauri și, aflată în Săgetător, va dinamiza viața amoroasă a acestora, sporind pasiunea în cuplu sau dorința de cuceriri sentimentale, pentru cei singuri.

Și, cum Jupiter, planeta Norocului, se află în casa Mariajului din astrograma Taurilor, nu este exclus ca, de la un flirt sau o idilă începută în prag de Sărbători, nativii să se trezească îndrăgostiți cu adevărat, convinși că și-au găsit jumătatea și dornici de a-și întemeia o familie.

Dar, prezența lui Saturn în Săgetător le cere să nu grăbească lucrurile și să „construiască” orice relație,cu răbdare și maturitate. Și nu este vorba doar de relații sentimentale, ci și de colaborări profesionale, săptămâna având și aspecte favorabile și în acest sens.

Chiar luni, Taurii pot primi o ofertă interesantă de asociere de la un prieten, iar marți sau joi pot culege roadele unui proiect la care au lucrat, așa cum numai ei știu, în ultimele luni, în timp ce vineri, pot fi promovați la serviciu sau pot lua în calcul o schimbare în carieră.

Săptămâna va fi solicitantă pentru nativi, prezența lui Marte în casa Sănătăți și a rutinei zilnice îi va ajuta să aibă și energie, și motivație, așa că se vor descurca de minune.

Există și un risc: unii nativi se vor implica în prea multe activități și, la serviciu, vor deveni impulsivi și critici la adresa celor care nu se vor adapta la stilul și ritmul lor de muncă.

Horoscop Saptamanal – Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAUR  – GEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top