Connect with us
Oferta eMAG la imprimante Black Friday 2017

Știri

Oferta eMAG la imprimante Black Friday 2017 (laser și inkjet)

Oferta eMAG la imprimante Black Friday 2017: Dacă vrei o imprimantă laser sau una inkjet, Black Friday este ocazia perfectă pentru a cumpăra una la un preț bun. Oferta este una bogată, iar catalogul de la eMAG te așteaptă să îl consulți.

CLICK AICI pentru oferta la imprimante injket pe eMAG!

CLICK AICI pentru oferta la imprimante laser pe eMAG!

O imprimantă cu jet de cerneală este un tip de imprimantă care a luat locul imprimantelor cu ace și care, până la apariția imprimantelor cu laser, au fost cele mai folosite tipuri de imprimante pentru uz casnic.

Producători precum Canon, Hp, Epson, Brother au lansat o gamă variată de modele. Cele mai bune multifuncționale și imprimante inkjet sunt wireless, pot scana, imprima și copia și pot printa în toate formatele existente.

O imprimantă laser este un tip obișnuit de imprimantă care reproduce rapid și la înaltă calitate text și grafică pe hârtie.

Precum fotocopiatoarele digitale și imprimantele multifuncționale, imprimantele laser folosesc tehnologia de imprimare xerografică. Ele diferă de fotocopiatoarele analogice prin aceea că imaginea este produsă prin scanarea directă cu o rază laser de-a lungul fotoreceptorului imprimantei.

Dacă în urmă cu câțiva ani acestea aveau prețuri foarte mari, acum sunt disponibile și la prețuri ieftine. Producători precum Samsung, Hp, Canon, Xerox, Konica Minolta, Lexmark sau Brother au o gamă foarte variată de imprimante și multifuncționale laser.

Gama profesională de multifuncționale laser dispune de distrugător de documente. Ele au stand mobil și poate să efectueze copiere color pe față și pe verso.

Oferta eMAG la imprimante Black Friday 2017 – Imprimante laser și inkjet

Deja a devenit o tradiție să împrumutăm, marile sărbători de la Statele Unite ale Americii. Astfel, nici Black Friday nu putea rămâne doar sărbătoarea americanilor. „Vinerea Neagră” are loc după Ziua Recunoștinței, în ultima vineri din noiembrie. Cei mai mari comercianți oferă reduceri cu ocazia acestei zile.

Împrumutată și de România, Black Friday este cea mai așteptată zi pentru o sesiune de cumpărături. Marii comercianți oferă reduceri la cele mai importante produse cum ar fi telefoane, televizoare, mașini de spălat sau frigidere. Pentru Black Friday 2017, marii retaileri precum eMag și-au anunțat participarea cu oferte de nerefuzat.

Cele mai bune prețuri și reduceri de la eMAG de Black Friday 2017 la diferite categorii de produse!

Consultă AICI catalogul eMAG de Black Friday 2017 – Live TEXT!

Telefoane mobile
Televizoare
Laptopuri
Imbracaminte femei
Imbracaminte barbati
Hard disk-uri
SSD
iPhone
Memorii PC
Cuptor pe gaz
Frigidere
Smartphone
Incarcatoare telefoane
Mașini de spălat
Samsung Galaxy
Aspiratoare
Centrale termice
Plite incorporabile
Cuptor electric
Plăci de bază
Electrocasnice pentru bucătărie
Boilere
Aparate de aer condiționat
Aparate de încălzire
Robot de bucătărie
Cabluri și adaptoare
Mașini de tocat
Componente PC
Huse telefoane
Mixere
Procesoare
Acumulator extern (Power Bank)
Plăci video
Selfie stick
Monitoare
Consumabile
Imprimante
Mouse
Boxe PC
Căști PC
Multifuncționale
Tastaturi
Scannere
Memorii USB (stickuri)
Smartwatch
HDD extern
Drone
Desktop PC
Routere Wireless
Genți laptop
Fiare de călcat
Aparate foto
Blendere
Tablete
Hote

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top