Connect with us
S-au făcut multe speculații în ceea ce privește relația dintre Anda Călin și Liviu Vârciu. Acum, adevărul a ieșit la suprafață.

Știri

S-a spus că Liviu Vârciu și Anda s-au despărțit, iar acum adevărul a ieșit la suprafață! Ce s-a întâmplat în casa acestuia

S-au făcut multe speculații în ceea ce privește relația dintre Anda Călin și Liviu Vârciu. S-a spus că cei doi s-au despărțit, iar apoi Vârciu a fost surprins în compania Roxanei Niculae.

Cei doi au fost surprinși sărutându-se în fața casei lui Liviu, dar realizatorul TV a negat orice fel de relație, precizând că a fost un sărut amical.

Acum, o persoană din anturajul Andei și al lui Vârciu a făcut dezvăluiri despre ce s-a întâmplat între cei doi.

“Au fost despartiti o perioada, dar s-au impacat. S-au certat si Anda Calin a decis sa se mute la mama sa impreuna cu micuta, Anastasia Maria.

El nu s-a impotrivit, oricum urma sa plece in Asia, la filmari si era preocupat cu emisiunea. Dupa cateva saptamani petrecute in Asia, Liviu s-a intors in tara si a revenit acasa la el. 

O perioada a stat singur. Apoi, a discutat cu Anda si amandoi au decis sa-si mai acorde o sansa.

De dragul lor, de dragul fetitei. Asa ca s-a impacat cu Anda Calin, iar aceasta s-a intors la el alaturi de fetita, de Anastasia Maria.

Daca el a fost surprins cu alta persoana, asta s-a intamplat in perioada in care era despartit de mama fetitei sale. Acum sunt bine, au depasit momentul critic”, a declarat pentru WOWbiz.ro o persoana din anturajul celor doi, spunand adevarul despre relatia lui Liviu Vârciu cu Anda Calin.

Vreau să nu mai fac greşeala asta, să îmi pun viaţa mea la televizor. Oamenii nu ştiu cum trăieşti tu. Eu sunt cu Anda, mi-a dăruit o fetiţă foarte frumoasă, e iubita mea, stă la mine acasă.

E numai problema noastră dacă ne certăm. Eu cu Roxana suntem prieteni de foarte mult timp”, a spus Liviu Vârciu la un post de televiziune, după ce au început speculațiile privind relația sa cu Anda.

Citește și: La câteva luni după divorţ, vedeta a anunţat că este din nou însărcinată

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top