Connect with us
Cum poți să comanzi produsele de Paște cu livrare în aceeași în toată țara

Economic

Cum poți să comanzi produsele de Paște cu livrare în aceeași în toată țara

Masa de Paște este importantă pentru toți crendicioșii, produsele se pot comanda online pe diverse aplicații, iar acestea sunt livrate în aceeași zi. Există foarte multe aplicații online care aduc produsele comandate de la marile magazine și sunt livrate în maxim 3 ore sau 24 de ore.

Comanda produse de Paște cu livrare online în aceeași zi de la Bringo

Bringo este unul din cel mai popular serviciu de livrare. Acesta colaborarea cu carrefour, dar și farmacii, petshop-uri sau alte magazine de diverse profiluri. Serviciul este disponibil 23 de orașe. Serviciul de livrare în aceeași zi, în doar 3 ore, este disponibil si in Bucuresti, Iasi, Cluj, Constanta, Botosani, Suceava, Piatra Neamt, Pitesti, Braila, Galati, Focsani, Buzau, Brasov, Timisoara, Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu, Ploiesti si Sibiu.

Cum poți să comanzi produsele de Paște cu livrare în aceeași în toată țara

Cum poți să comanzi produsele de Paște cu livrare în aceeași în toată țara

Bringo îți aduce comanda online de produse alimentare sau non-alimentare în maxim 3 ore de la plasarea comenzii. Serviciul este disponibil de luni până vineri de la ora 8:00 la 19:30. Greutatea maximă a cosumului nu poate depăși 30kg.

Puteti descarcărca aplicația Bringo de pe bringo.ro.

Glovo aduce produse în 2 ore livrarea în aceeași zi

Glovo este un alt serviciu care aduce acasă produse de la Kaufland sau diferse pizzerii, dar cantități mult mai mici față de Bringo. Glovo livrează produse în 2 ore în aceeași zi în: București, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu, Oradea și Cluj.

Important de menționat că în unele orașe diferă gama de produse pe care le puteți comanda cu livrare în aceeși zi. Descarcă Glovo.

Comandă de la marile magazine online

Auchan, Carrefour, Cora și Mega Image au magazine online care va aduc cumpărăturile în 24 de ore de la plasarea comenzii. În zonele unde sunt Magazine prezente pot fi comandate si produs perisabile, iar acea ajung proasetepe la ușă.

Daca cunoateți și voi alte magazine locare cu livrare în aceeași zi sau livrare în 24 de ore va rugam sa lasați link-urile în comentarii și zona în care se face livrarea.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top