Connect with us
Ministrul Muncii: Pensiile ar putea fi plătite în avans cu câteva luni

Economic

Ministrul Muncii: Pensiile ar putea fi plătite în avans cu câteva luni

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat că are în vedere plata în avans a pensiilor, pentru ca oamenii să-şi poată acoperi cheltuielile în perioada stării de urgenţă decretate de preşedintele ţării.

Citește și: Florin Cîțu: Cerem băncilor amanarea ratelor cu 90 de zile, de asemenea amanarea plăților la ANAF

Se vor respecta toate obligaţiile de plată pentru pensii. Suntem conştienţi că în această perioadă oamenii trebuie să-şi primească pensiile la timp. Au fost evaluări pentru plata anticipată a pensiilor pe mai multe luni. Avem mai multe scenarii, nu vom întârzia nicio zi la plată pentru pensionarii români”, a declarat Violeta Alexandru, la România TV.

Ministrul Muncii a declarat că cert este că nu vor fi întârzieri la plata pensiilor. „Ne străduim ca ele să fie făcute cât mai repede cu putinţă ca oamenii să aibă bani pentru acoperira cheltuielilor. Dorinţa noastră este să oferim sprijin necesar angajatorilor, o măsură este acordarea unui sprijin pentru a putea fi asigurate fondurile necesare în situaţia suspendării temporare activităţii. Dorinţa noastră e să nu existe sincope în activitatea agenţilor comerciali, ne concentrăm pe acest lucru pentru că din activităţile acestea oameni se alimentează bugetul şi de aici aceste cheltuieli la care suntem obligaţi să purcedem”, a mai spus ministrul Muncii, potrivit adevarul.ro

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top