Program magazin Profi schimbat, atenție la ore și restricțiile de cumpărături

Ultimul update: marți 24 martie 2020 18:30 Data publicării: marți 24 martie 2020 18:30

Profi a transmis un comunicat presă prin care anunță că programul magazinelor a fost modificat. Astfel conform comunicatului de presă programul magazinelor va fi de la ora 08:00 la 20:00. Există unele județe unde restricțiile sunt și mai stricte, prin urmare vă recomandăm să verificați programul Profi pe site-ul magazinului, modificările vin în urma ordonanței militare 3 din 24 martie 2020.

Profi schimba programul de lucru din cauza ordonanței militare nr. 3

Pentru un maxim de protectie, angajatii magazinelor PROFI vor lucra in schimburi de cate 12 ore. Astfel, cei care incheie un schimb vor reveni la lucru doar dupa o zi de pauza, timp in care spatiul a fost integral dezinfectat pentru a evita transmiterea vreunui pericol de la o tura la alta.

Noul program prevede si facilitati pentru persoanele in virsta de peste 60 de ani, precum si pentru medicii si personalul MAI care, prezentand un document de identitate sau o legitimatie de serviciu au acum prioritate la casele de marcat, se arată în comunicatul de presă.

Auchan reduce programul de lucru și suspendă serviciu Maxi Taxi

Auchan a anunțat astăzi ca reduce programul tuturor magazinelor, acestea vor fi deschise de la ora 07:30 – 21:00. Magazinele Auchan din Petrom vor râmâne non stop, scrie STIRITV.

Sursa: Huff.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *