Connect with us
Promisiune pentru pensionari! Pensiile mărite vor ajunge la timp în septembrie

Economic

Promisiune pentru pensionari! Pensiile mărite vor ajunge la timp în septembrie

Pensiile mărite vor ajunge la timp. Aceasta este promisiunea Ministrului Muncii, Violeta Alexandru pentru toți pensionarii din România. Aceasta a declarat că pensiile vor ajunge și mărite și la timp, pentru că pensionarii nu merită nici zvonuri false și nici minciuni.

Promisiune pentru pensionari! Pensiile mărite vor ajunge la timp în septembrie

Ministrul Muncii le promite pensionarilor că își vor primi pensiile mărite la timp. Violeta Alexandru a declarat că pensionarii nu merită nici zvonuri false și nici minciuni. Ei merită respect, iar respectul se câștigă prin seriozitate, mai spune Alexandru. Ea le-a dat asigurări beneficiarilor că pensiile vor ajunge la timp în luna septembrie.

Ministrul Muncii a declarat că PSD-ul și-a pregătit linia de atac contra Guvernului pe tema întârzierii la plata pensiilor în luna septembrie. În replică, Violeta Alexandru spune că va duce lucrurile cu bine până la final, împreună cu o mână de oameni serioși din CNPP cărora le-a mulțumit pentru efortul depus.

„Cu o mână de oameni serioşi din CNPP cărora le mulţumesc pentru tot efortul din aceste zile! De dragul câştigului politic, PSD s-ar bucura dacă întârzie livrarea pensiilor în septembrie. Vom duce lucrurile cu bine până la final! Pensiile vor ajunge la timp. Pensionarii nu merită nici zvonuri false, nici minciuni despre pensiile din septembrie. Merită respect! Respectul se câştigă prin seriozitate”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Pensiile vor veni la timp și mărite. Potrivit rectificării bugetare, publicate în 19 august în Monitorul Oficial, punctul de pensie se majorează cu 14% de la 1 septembrie, la 1.442 de lei. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a transmis că la nivelul conducerii Poștei se pun la punct ultimele detalii pentru ca pensiile să ajungă la timp.

Violeta Alexandru a făcut apel la poștași, să rămână angajați serioși și să nu îi inducă în eroare pe pensionari.

„Îi rog pe poştaşii care le (mai) spun pensionarilor că nu vor primi pensiile la timp, să rămână angajaţi serioşi. Celor care au intrat în campanie electorală sau celor care sunt obişnuiţi să nu aibă încredere, le spun că #sepoate face treabă şi în administraţie sau în companiile de stat. „, a mai spus ministrul Muncii.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top