Tânăr din Vâlcea găseşte un buletin pe jos, vede că persoana din poză seamănă cu el şi începe să ia credite în neştire

Ultimul update: marți 19 martie 2019 21:31 Data publicării: marți 19 martie 2019 21:31
Autor , în Economic

Un tânăr de 35 de ani din Vâlcea a găsit un buletin pe jos şi după ce a văzut că persoana din fotografie seamănă cu el, singurul lucru la care a putut să se gândească a fost cum să facă bani.

El s-a dus la mai multe instiuţii nebancare, care acordau credite doar cu buletinul şi a început să scoată bani cu buletinul găsit.

A făcut peste 60.000 de lei cu un buletin găsit pe jos

Un bărbat de 35 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost reţinut de oamenii legii pentru 24 de ore după ce a avut ideea de a lua mai multe credite folosindu-se de un buletin pe care l-a găsit.

Buletinul aparţine unui bărbat din oraşul Ştefăneşti dar întâmplarea face ca cei doi să semene, aşa că bărbatul s-a gândit că nu se supără nimeni dacă îl îndatorează până în gât pe proprietarul buletinului.

Acesta a reuşit să obţină mai multe îmnprumutuir de la instituţii financiare non-bancare, prejudicul total fiind de 60.000 de lei.

Posesorul buletinului tot primea scrisori că nu şi-a plătit ratele şi va fi executat silit

Panicat şi uluit de faptul că este asaltat de reprezentanţii diferitelor instituţii pentru a plăti ratele, victima a intrat la bănuieli şi a anunţat oamenii legii.

Poliţiştii au efectuat două percheziţii domciiliare în Râmnicu Vâlcea şi Târgovişte, iar ieri a mai fost efecutată o percheziţie în Piteşti.


Sursa: Huff.ro
Loading...
Știri despre:
Comentarii