Connect with us
Dezastru în televiziune! A murit prezentatorul „Vrei să fii milionar”

Externe

Dezastru în televiziune! A murit prezentatorul „Vrei să fii milionar”

Regis Philbin, cunoscutul prezentator al emisiunii de cultură generală “Vrei să fii milionar?” din Statele Unite ale Americii, a murit, vineri, 24 iulie, la vârsta de 88 de ani. Acesta se confrunta cu probleme de sănătate de mai bine de 10 ani, care, din păcate, l-au răpus pe „cel mai muncitor om din televiziune”, așa cum era cunoscut celebrul om de televiziune.

Dezastru în televiziune! A murit prezentatorul „Vrei să fii milionar”

Cunoscutul om de televiziune, care avea probleme cu inima, a încetat din viață în Connecticut, din cauza unui atac de cord, la onorabila vârstă de 88 de ani. În 2007, el a suferit o operație pe inimă, iar în ultima vreme afirma despre el că se simt sănătos. Cu toate acestea, celebrul Regis Philbin a pierdut lupta cu viața în urmă cu două zile chiar acasă, în Connecticut.

Familia sa a anunțat decesul chiar pe pagina oficială de Facebook a acestuia. Astfel, cei dragi au ținut să scrie câteva cuvinte de laudă pentru cel pe care l-au pierdut și au mulțumit tuturor celor care i-au apreciat munca și l-au susținut de-a lungul carierei sale.

“Familia și prietenii săi sunt foarte recunoscători pentru timpul pe care l-au petrecut cu el, pentru bunătatea sa și simțul său de umor, care era legendar. El avea darul de a face în fiecare zi ceva despre care puteai să vorbești. Mulțumim fanilor și admiratorilor săi pentru sprijinul pe care i l-au oferit de-a lungul carierei”, au declarat, pentru sursa citată, rudele lui Regis Philbin.

Mesaj emoționant din partea lui Trump

De altfel, imediat după publicarea mesajului care anunța moartea marelui prezentator, pe rețelele de socializare au curs nenumărate comentarii din partea celor care l-au cunoscut și apreciat pentru întreaga sa carieră. Inclusiv președintele Donald Trump a scris pe o rețea de socializare un text adresat lui Regis Philbin, menționând că pierderea acestuia este foarte mare, având în vedere cariera sa de peste 60 de ani. În plus, el deținea și recordul pentru cele mai multe transmisiuni în direct, conform lui Trump,

„Unul dintre cei mai mari oameni din istoria televiziunii, Regis Pholbin, a murit la vârsta de 88 de ani. A fost o persoană fantastică și mi-a fost prieten. Îmi tot spunea să candidez la președinția Statelor Unite. El deține recordul pentru „cele mai multe emisiuni în direct” și a făcut acest lucru foarte bine. Regis, te iubim!”, a transmis Donald Trump pe Twitter.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top