Connect with us
Trump ar putea rămâne fară pensia prezidențială dacă va fi acuzat oficial de Senat

Externe

Donald Trump ar putea fi infectat! Cum este posibil

Republicanii Matt Gaetz din Florida şi Doug Collins din Georgia se află în izolare autoimpusă timp de două săptămâni, respectând recomandările Centrelor Federale pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor. Ce doi au declarat că nu prezintă simptome caracteristice ultimului tip de virus, până în momentul de față.

Donald Trump ar putea fi infectat! Cum este posibil

Matt Gaetz a zburat luni, 9 martie, cu Air Force One, alături de președinele Donald Trump, pe o cursă de la Orlando la Washington, potrivit Mediafax.

În timpul zborului Gaetz a fost anunțat că a intrat în contact cu un purtător al virusului la o conferinţă din Maryland. Pe contul de Twitter al lui Matt Gaetz a fost postat un mesaj în care se specifică faptul că momentan nu are simptome, dar şi că aşteaptă rezultatele analizelor.

De asemenea, Collins l-a salutat vineri pe Donald Trump cu o strângere de mână, pe un aeroport din Atlanta. El a aflat ulterior că a fost, de asemenea, expus infectării cu noul coronavirus la aceeaşi conferinţă la care participase şi Gaetz.

Cei doi i se alătură politicianului conservator Ted Cruz în hotărârea de a se autoizola. Senatorul din Texas a participat la acelaşi eveniment din Maryland şi a întâlnit aceeaşi persoană infectată cu virusul de care se teme toată lumea.

Citește și: Guvernul impune noi restricţii pentru transportul feroviar şi rutier de persoane dinspre şi spre Italia

Citește și: Isterie în România, autoritățile vor să închidă mall-urile și magazinele mari

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top