Connect with us
Megan Markle dezvălui amănunte din viața familiei roiale. Ce spune soția prințului Harry în cartea sa

Externe

Megan Markle dezvăluie amănunte din viața familiei regale. Ce spune soția prințului Harry în cartea sa

Meghan Markle și Prințul Harry încă se află în lumina reflectoarelor deși nu mai locuiesc în UK. Cei doi le pregătesc fanilor lor o surpriză: își vor lansa biografia în curând, carte în care vor da informații picante „de interior”. Află mai multe detalii din rândurile următoare.

Megan Markle dezvăluie amănunte din viața familiei roiale. Ce spune soția prințului Harry în cartea sa

De menționat este că la începutul lunii trecute, Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la rolurile de seniori în cadrul familiei regale din UK. În acel moment se aflau la mii de kilometri de locul unde Harry avea o funcție importantă.

Cei doi s-au căsătorit și au decis să înceapă o nouă viață pe tărâmul american. Viața lor de aici nu mai seamănă deloc cu cea pe care au avut-o în Marea Britanie. Totul din cauză că au ales să trăiască diferit de ceilalți membri ai casei regale din Marea Britanie.

Aceștia locuiesc în prezent în Los Angeles unde au apărut pentru prima dată în public în data de 16 aprilie. Foștii duci de Sussex au fost fotografiați în timp ce împărțeau mâncare rezidenților bolnavi cronici din zona de vest a Hollywood-ului, L.A. Ei s-au înscris drept voluntari în organizația non-profit Project Angel Food.

Meghan Markle și prințul Harry au revenit cu o biografie în care vor vorbi despre viața din spatele camerelor în familia regală. Fosta ducesă își dorește să își spele imaginea publică în orice fel. De-a lungul prezenței sale la casa regală din UK presa a caracterizat-o drept o divă cu aere de superioritate.

Finding freedom – povestea unor prinți

Ea speră să publice această carte cât mai curând dorind ca amănuntele de acolo să o pună într-o lumină favorabilă. Cartea se va numi „Finding freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family” și va cuprinde printre altele, motivele pentru care cei doi au părăsit Casa Regală. Astfel, cartea va purta semnătura a doi jurnaliști: Omid Scobie şi Carolyn Durand și planul este să fie lansată la nivel mondial pe 11 august 2020.

Un apropiat al publicației britanice dailymail.co.uk a precizat:

„Crede că paginile din carte vor face lumină şi vor arăta lumii că nu au avut altă alegere decât aceea de a părăsi familia regală. Meghan doreşte ca cititorii să înţeleagă faptul că viaţa ei nu a fost numai lapte şi miere. Cel mai mult visează ca imaginea ei de divă pretenţioasă să fie distrusă odată pentru totdeauna. O doare faptul că se zvoneşte că a fost răutăcioasă cu angajaţii de la Casa Regală, iar cartea îi dezvăluie şi partea umană, plină de sensibilitate.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top