Connect with us
Reacția lui Donald Trump când a aflat că Kim Jong-un ar fi murit

Externe

Reacția lui Donald Trump când a aflat că Kim Jong-un ar fi murit

Kim Jong-un ar fi nurit conform presei internaționale, surse „bine documentate” din Hong Kong și China susțin că liderul Coreei de Nord a murit. Acesta ar fi fost operat pe cord de un medic nepriceput. Doland Trump a fost informat zilele de acestea de serviciile secrete, de toate cele ce se întamplă cu Kim Jong-un.

Reacția lui Trump: Sper că este bine Kim Jong Un

Într-o conferință de presă Donald Trump a negat zvonurile și a declarat că speră ca este bine și nu crede ce vehiculează presa.

„Sper că este bine, am avut o relație bună cu Kim Jong Un. Mi-ar plăcea să-l văd sănătos”, a declarat Doland Trump înt-o conferință presă.

Cei doi lideri s-au întâlnit de două ori în 2018 și 2019. Trump spera atuncă că va avea o relație groază cu Kim Jong Un.

Apropierea lui Trump de Corea de Nord n-a fost văzută cu ochi buni de speciliști și nici alte țări. Corea de Nord este cunoscută pentru modul drastic în care cenzurează informațiile și greu de stăpânit atunci când vine vorba de probleme.

Trump a încercat să fie un mediator, însă eforturile sale au eșuat.

Donald Trump și Kim Jong Un au avut o întâlnire istorică, ce pare a fi de un real succes, dacă e să ne luăm după declarațiile pe care cei doi șefi de stat le-au făcut după întrevedere.

Preşedintele american, Donald Trump, prevede „o relaţie formidabilă” cu liderul nord-coreean, Kim Jong Un, transmit agenţiile internaţionale de presă.

„Vom avea o relaţie formidabilă, nici nu mă-ndoiesc”, le-a spus preşedintele american reporterilor prezenţi la summitul istoric de la Singapore, într-o scurtă sesiune de întrebări-răspunsuri înainte de discuţiile private.

La rândul său, liderul nord-coreean a declarat că „vechile practici şi prejudecăţi au lucrat împotriva noastră, dar le-am depăşit pe toate şi astăzi suntem aici”.

Un interpret a tradus pentru presă afirmaţiile făcute de Kim Jong Un în coreeană.

Cei doi lideri au semnat un acord comun de bune intenții, angajându-se să continue discuțiile, conform agențiior internaționale de presă.

„Am dezvoltat o legătură specială, vom rezolva o problemă periculoasă pentru lume. A funcționat mult mai bine pentru amândoi decât se aștepta cineva, această întâlnire”, a spus Trump, după semnarea acordului.

Preşedintele american, Donald Trump, a mai anunţat marţi, în timpul summitului istoric pe care l-a avut cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, în Singapore, că denuclearizarea va începe „foarte repede”, informează AFP.

Preşedintele american, Donald Trump, şi liderul nord-coreean, Kim Jong Un, au avut un prânz de lucru după întâlnirea bilaterală şi discuţiile bilaterale extinse.

Alături de Trump şi Kim, un total de 13 oficiali din Statele Unite şi Coreea de Nord participă la acest prânz de lucru din Singapore, informează Reuters.

Cei doi lideri au avut anterior o întâlnire tete-a-tete precedată de o strângere de mâini istorică, care a durat circa 22 de secunde. Prevăzând un succes extraordinar al summitului cu liderul Coreei de Nord, Trump a spus că este o „onoare” să se întâlnească faţă în faţă cu Kim şi că va avea o „relaţie grozavă” cu liderul RPDC.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

2 Comments

2 Comments

  1. DODO

    2020-04-26T15:18:02+03:00 at 15:18

    pe naiba ! cred ca a topait de bucurie ( ca toata lumea civilizata ) dar sa vedem daca-i asa si daca e asa si poporul nord corean nu rupe pisica lasind sa vina la putere iar nu stiu ce ruda a mortului atunci sa le fie de bine Sigur China are ceva de spus in zona

  2. URALEX

    2020-04-26T09:58:39+03:00 at 9:58

    Textul trebuie revizuit, articolul a trecut pe sub mana inginerului de publicare? De tiparniță nu se mai pomenește azi 20-20

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top