Connect with us
Regina Elisabeta, gest extrem de controversat

Externe

Regina Elisabeta, gest extrem de controversat

Regina Elisabeta a Marii Britanii a făcut un gest foarte controversat și iresponsabil, în contextul virusului care a produs panică în toată lumea. Mulți au criticat-o aspru!

Regina Elisabeta, gest extrem de controversat

Regina a primit prima medalie din aur a Ordinului St. John în cadrul unei întâlniri care a avut loc la Palatul Buckingham alături de profesorul Mark Compton, care este membru al Ordinului St. John. Ea a dat mâna cu acesta, fără să ia în considerare că în aceste zile ar trebui să fie mult mai precaută.

Ordinul St. John este un Ordin Regal destul de cunoscut, fiind constituit pentru prima dată prin Carta Regală de o stră-stră-străbunica Reginei Elisabeta, Regina Victoria, în anul 1888. Probabil că suverana a fost foarte încântată pentru că a primit această distincție, încât nu a mai ținut cont de normele de siguranță care sunt impuse acum. Bineînțeles că cei care au urmărit situația nu au ezitat să o critice aspru.

Regina Marii Britanii

Regina Marii Britanii

Săptămâna trecută, suverana a purtat mănuși la o întâlnire importantă șu majoritatea celor prezenți cu crezut că este o măsură de protecție. Nu este surprinzător faptul că Regina a purtat mănuși, dar ce a atras atenția a fost că ea le purta atunci când acorda diferite onoruri și dădea mâna cu publicul.

Pe lângă asta, în timpul slujbei în onoarea Commonwealth, mulți dintre membrii familiei regale britanice, precum Prințul Charles, Meghan Markle, Prințul Harry, Kate Middleton și Prințul William nu au dat mâna cu ceilalți participanți pe fondul coronavirusului.

Citește și: Horoscop de weekend 14-15 martie 2020 Vărsătorii rup relații

Citește și: Cum să îți cureți telefonul CORECT în această perioadă

Citește și: Bianca Drăgușanu, îngrijorată pentru fetița ei: “Copilul meu a asistat la niște scene la care nu ar fi trebuit”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top