Connect with us
Cum să îți cureți telefonul CORECT în această perioadă

Știri

Cum să îți cureți telefonul CORECT în această perioadă

În plină epidemie compania Apple a decis să ofere utilizatorilor câteva sfaturi clae cu privire la curățarea telefoanelor mobile. Aceștia recomandă folosirea produselor de dezinfectat pe bază de alcool 70%.

Cum să îți cureți telefonul CORECT în această perioadă

Până acum, oficialii de la Apple își îndemnau clienții să folosească șervețelele umede obișnuite sau cârpe moi pentru a-și curăța dispozitivele, însă acum ei au decis să schimbe recomandărie. Compani îi sfătuiește pe toți utilizatorii să apeleze cu încredere l șervețelele cu substanțe dezinfectante.

Este foarte important să vă decuplați telefoanele de la priză înainte să le curățați. Asigurați-vă că acestea nu sunt supraîncîlzite și ștergeți-le cu atenție cu o cârpă moale îmbibată în alcool sanitar sau cu un servețel dezinfectant. Nu uitați să uscați bine dispozitivul și să nu lăsați urme de umezeală.

Apple atrage atenţia că produsele de curăţare pot fi folosite doar pe ecran şi pe tastatură sau pe spatele dispozitivului. Umezeala nu trebuie să pătrundă sub nicio formă în interiorul aparatului. Recomandările au fost actualizate pe fondul apariţiei cazurilor de infectare cu Covid-19 din Statele Unite ale Americii.

Citește și: Horoscop de weekend 14-15 martie 2020 Vărsătorii rup relații

Citește și: Mihai Bendeac, în doliu! A pierdut una dintre cele mai dragi ființe

Citește și: Bianca Drăgușanu, îngrijorată pentru fetița ei: “Copilul meu a asistat la niște scene la care nu ar fi trebuit”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top