Connect with us

Știri

Mamaia, capitala luxului și a distracției în minivacanța de 1 mai

Zeci de mii de turiști au ales să își petreacă minivacanța de 1 mai la mare. Jumătate dintre ei sunt străini și se bucură din plin de vremea bună.

Zeci de vedete s-au înghesuit să participe la cele mai tari petreceri ale începutului de sezon, iar luxul și opulența a fost la el acasă peste tot. Cluburile Nuba, Loft și Bamboo au fost primele alegeri ale celor veniți să petreacă.

Conform datelor oficiale, din cei 35000 de turiști care au ales să vină în Mamaia, jumătate dintre ei sunt străini. Cei veniți la Loft au avut parte de o mare surpriză. DJ-ul a ales să pună imnul României.

După o seară de pomină, mulți dintre ei s-au recules pe plajă și s-au bucurat de soare. Alții, în schimb, și-au luat mașinile de lux de zeci de mii de dolari și s-au plimbat prin stațiune. Conform unor date, mașinile care s-au înghesuit în parcările cluburilr de lux costă peste 4 milioane de euro.

Loft Mamaia

Foarte mulți români și străini au ales să petreacă în cluburile de lux care au dat startul distracției. Iar biletul care a costat 200 de lei nu a fost deloc un impediment.

Numai aseară au fost cumpărate 20 de sticle de șampanie în valoare de 40000 de Euro, dar și o sticlă care a costat nu mai puțin de 10000 de euro.

„Regina șampaniilor”, un „mastodont” de 30 de litri încrustat în foiță de aur și care costă peste 100.000 de euro, a fost deschisă aseară în clubul Loft din Mamaia.

În urmă cu un an, de 1 mai 2017, într-un club de fițe din București s-a vândut cea mai scumpă sticlă de șampanie din România. Aseară, recordul a fost depășit.

Cât despre gradul de ocupare al stațiunii Mamaia, oficialii anunță că hotelurile sunt ocupate în proporție de 90%. O cameră costă 330 euro pe noapte, la un hotel de patru stele.

Mulți clienți, nemulțumiți din cauza servirii

Mulți turiști s-au confruntat cu probleme la terasele și la restaurantele deschise pentru 1 mai. Chelnerii nepregătiți le-au dat mari bătăi de cap clienților. Pentru a întâmpina probleme fiscale, zeci de echipe de la ANAF au sosit în Mamaia pentru a verifica unele unități.

De asemenea, unii turiști care folosesc rețeaua Vodafone și Telekom au întâmpinat probleme cu internetul. În schimb, cei care au cartelă sau abonament la Orange au fost mai mulțumiți de recepția internetului.

Cei care au ales stațiunile Eforie Nord, Costinești sau Vama Veche s-au bucurat de prețuri mult mai mici, iar gradul de ocupare în aceste stațiuni este de aproximativ 60%.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top