Connect with us
Horoscop ora 5 12 martie 2021. Gemenii sunt foarte cheltuitori

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 12 martie 2021. Gemenii sunt foarte cheltuitori

Horoscop ora 5: 12 martie 2021. Previziuni complete pentru toți nativii, pentru ziua de vineri.

Horoscop ora 5: 12 martie 2021

Cifra zilei de vineri este 11. Aceasta aduce mai multe posibilități, drumuri și oportunități pentru toate zodiile. Ține de fiecare cum gestionează aceste șanse. Iată ce te așteaptă, în funcție de zodia ta!

Berbec

Astazi o sa fii preocupat de o ruda care trece printr-o perioada cam dificila. Nu te vei putea concentra asupra altor activitati si din aceasta cauza este posibil sa intampini cateva probleme la munca.

Numărul norocos al zilei: 5

Taur

Ai depus eforturi supraomenesti in ultima perioada pentru ca totul sa iasa ca la carte inainte de sedinta in urma careia ti s-ar putea decide viitorul profesional. Acum nu ai altceva de facut decat sa astepti linistit rezultatele.

Numărul norocos al zilei: 11

Gemeni

Vei fi nevoit sa cheltuiesti o suma mare de bani. Daca de obicei te-ai fi enervat ingrozitor, acum zambesti la gandul ca in acest fel vei achizitiona ceva ce iti doreai de foarte mult timp.

Numărul norocos al zilei: 7

Rac

Astepti cu nerabdare o veste de la o persoana cu care ai interactionat in ultimele zile. Raspunsul pe care speri sa il primesti nu va intarzia sa apara.

Numărul norocos al zilei: 2

Leu

Esti obosit si te gandesti deja cu drag la sfarsitul saptamanii. Pana atunci trebuie sa te concentrezi asupra locului de munca si a ceea ce ai de facut pana atunci.

Numărul norocos al zilei: 3

Fecioara

Este adevarat ca ai mult de munca, insa nu trebuie sa ii neglijezi de tot pe cei dragi. Familia iti simte lipsa si incearca prin toate metodele sa iti atraga atentia. Fa ceva inainte de a-i supara prea tare.

Numărul norocos al zilei: 9

Balanta

Fii atent la pericolele din jur. Este o perioada dificila pentru sanatate si, daca nu esti cu bagare de seama, risti sa te imbolnavesti. Seara vei avea parte de o intalnire emotionanta.

Numărul norocos al zilei: 6

Scorpion

Ai gresit ceva la un proiect si acum astepti cu sufletul la gura sa vezi daca superiorii tai au observat. Din fericire, o sa scapi de data aceasta, insa fii atent ce faci pe viitor.

Numărul norocos al zilei: 5

Sagetator

Dimineata o sa ai parte de o cearta cu un coleg si timp de cateva ore vei discuta despre acest aspect. Totul se va rezolva in scurt timp datorita unei persoane care nu este implicata si poate sa vada lucrurile cu alti ochi.

Numărul norocos al zilei: 11

Capricorn

O sa ai multa treaba si nu vei avea niciun moment de liniste pana la amiaza. Fa-ti o lista cu tot ceea ce trebuie finalizat cat mai repede si pune-te pe lucru. Ar fi bine sa amani intalnirile programate pentru restul zilei.

Numărul norocos al zilei: 1

Varsator

Ai avut parte de o surpriza la birou. Nu te asteptai la asa ceva si nu esti sigur pe modul in care trebuie sa reactionezi. In sinea ta tipi de fericire, insa nu vrei sa vada toata lumea cat esti de emotionat. In schimb, familia va afla imediat vestea.

Numărul norocos al zilei: 4

Pesti

Ti s-a facut o propunere pentru un nou job. Te gandesti foarte mult si incerci sa iti dai seama daca este cazul sa accepti sau nu. Inainte de a da un raspuns final, analizeaza bine situatia. Consulta-te si cu cei dragi.

Numărul norocos al zilei: 7

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top