Connect with us
Horoscop ora 5 - Cifra 4 din destinul zilei aduce, exigentă, cifra 5 dublează intesitatea anului 2021

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5 – Cifra 4 din destinul zilei aduce, exigentă, cifra 5 dublează intesitatea anului 2021

Horoscop ora 5 pentru ziua de 14 martie 2021, astăzi avem două cifre de care trebuie să ținem cont. Cifra de destin a zilei este cifra patru, care aduce exigență, perseverență. Dar ziua vine și cu cifra cinci, care este dată de data de 14, dar nu uitați că suntem într-un an 5.

Per total ziua va fi una bună pentru cei născuți în zilele de 4, 5, 14, 23, 22, 31 ei sunt cei mai favorizați ai zilei pentru ca ziua le aduce cifra de destin în față și scapă de exigența zilie de astăzi.

Horoscop ora 5 totuși vă sfătuiește indiferent de data nașterii să fiți cerebrali. Este posibil să să fiți tentați să exagerați și să săriți calcul cu cei din jur.

Domeniul carierei nu va fi atât de afectat astăzi cât mai mult vor fi puse la îndoiala relațiile personale și cele mai apropiate.

Horoscop ora 5 – 14 martie 2021

BERBEC: Participi la un eveniment emoționant, care îți poate marca definitiv existența. Ai parte de multe lucruri importante azi. Numărul norocos al zilei: 7.

TAUR: Când unul se ridică, altul coboară, însă e indicat să nu profiți de neajunsurile celorlalți. Fă tot posibilul să schimbi ceva, dar fără să lovești în alții. Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI: Ziua de azi e una extrem de importantă pentru tine. Vezi miracolul cu ochii tăi și asta te mulțumește pe deplin. Numărul norocos al zilei: 1.

Vezi și: Horoscop 14 martie 2021. Întâmplări neprevăzute pentru anumite zodii

RAC: Iubirea e cel mai frumos sentiment pe care îl poți trăi. Bucură-te de momentele frumoase pe care ți le oferă viața. Numărul norocos al zilei: 2.

LEU: Te remarci printr-o atitudine care îi poate lăsa mască pe cei din jur. Ai grijă cum te raportezi la ceilalți. Numărul norocos al zilei: 3.

FECIOARĂ: Oamenii din jurul tău sunt risipitori și sunt un antiexemplu concludent. Ai grijă ce decizii iei. Numărul norocos al zilei: 10.

BALANȚĂ: Nu cere rezultate imediate. Nu vei reuși să faci mare brânză dacă te grăbești. Numărul norocos al zilei: 9.

SCORPION: Nu mai amâna la nesfârșit momentele esențiale prin care e musai să treci. Fii consecvent. Numărul norocos al zilei: 11.

SĂGETĂTOR: Ești atras de o destinație frumoasă. Ai de gând să mergi departe pentru a te simți împlinit. Numărul norocos al zilei: 13.

CAPRICORN: Oboseala își spune cuvântul. Ai de gând să faci tot felul de lucruri, dar nu mai ai cum, fizic vorbind. Ai grijă! Numărul norocos al zilei: 12.

VĂRSĂTOR: Construiești un proiect frumos și vrei să mergi departe pentru asta. Nu te lăsa! Numărul norocos al zilei: 6.

PEȘTI: Ai mare grijă de banii tăi, căci în această perioadă riști niște pagube materiale serioase. Numărul norocos al zilei: 5.

Daniela Stanciu a studiat astrologia la Londra s-a specializat in astrologie si numerologie si este pasionata de astre.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top