Connect with us
Horoscop ora 5: 15 februarie 2021. Cifra zilei aduce noroc uriaș

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 15 februarie 2021. Cifra zilei aduce noroc uriaș

Horoscop ora 5: 15 februarie 2021. Cifra zilei este 7 și aduce mare noroc pentru toate zodiile. Este o zi foarte spornică, în care reușim să ducem la îndeplinire toate obiectivele. Ba mai mult, putem avea parte și de surprize deosebite.

Horoscop ora 5: 15 februarie 2021

Iată care sunt principalele previziuni ale zilei pentru fiecare zodie în parte!

BERBEC

Astăzi ai o zi foarte bună la locul de muncă. Ești mult mai productiv decât de obicei și a putea da startul unui proiectmla care visai de multă vreme.

Numărul norocos al zilei: 9

TAUR

Nu te simți în apele tale după acest weekend. Este vorba despre o nelămurire pe plan sentimental de care nu poți scăpa. Ai grijă cum privești lucrurile, s-ar putea să te înseli.

Numărul norocos al zilei: 5

GEMENI

O surpriză uriașă de așteaptă chiar la început de zi. Poate veni din partea unui prieten drag sau al unui membru al familiei. Oricum ar fi, vei rămâne impresionat.

Numărul norocos al zilei: 6

RAC

Ești plin de energie și te simți mai vioi ca niciodată. Ești gata să duci la îndeplinire planuri mărețe care te așteptau de ceva vreme.

Numărul norocos al zilei: 7

LEU

Și tu te simți în formă și ai chef să pui bazele unui proiect nou, la care te gândesști de mult. Fii foarte atent cu cine te asociezi, căci s-ar putea sa nu alegi persoana potrivită.

Numărul norocos al zilei: 1

FECIOARĂ

Nu te afli în cea mai bună stare și asta se vede. Cei din jur ar putea fi iritați de pesimismul tău, așa că fii mai rezervat în declarații.

Numărul norocos al zilei: 9

SCORPION

Lasă poveștile de dragoste pentru alte zile. Nu este momentul potrivit să te gândești al așa ceva și ai putea avea de pierdut dacă te concentrezi la asta. Este momentul să fii mai pragmatic.

Numărul norocos al zilei: 8

SĂGETĂTOR

Banii vin la tine mai mulți ca niciodată. Rezultatele se văd în urma muncii tale și vei avea numai de câștigat azi, de dimineață până seara.

Numărul norocos al zilei: 2

CAPRICORN

Nu acorda atenție gurilor rele care vor să te pună într-o lumină proastă. Tu știi cine ești și nu ai nevoie de confirmări care vin din exterior. Urmează-ți drumul.

Numărul norocos al zilei: 9

VĂRSĂTOR

Ai o zi excelentă din toate punctele de vedere! Te simți în apele tale și asta îți dp foarte multă energie, rămâi pe acest drum!

Numărul norocos al zilei: 4

PEȘTI

Te așteaptă un drum lung, pe car enu voiai să îl faci chiar acum. Planurile s-au schimbat și trebuie să pornești. Poate fi vorba despre o călătorie de afaceri.

Numărul norocos al zilei: 3

Acesta a fost horoscopul de la 5 pentru ziua de 15 februarie. O zi excelentă!

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top