Connect with us
Horoscop ora 5 17 februarie 2021. Fecioarele taie și spintecă

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 17 februarie 2021. Fecioarele taie și spintecă

Horoscopul de la ora 5 pentru miercuri, 17 februarie. Fecioarele au o zi grea și sunt irascibile. Vin momente dificile și pentru alți nativi. Totul este dictat de către cifra zilei, care este 6. Această cifră aduce schimbări în relația de cuplu, dar și setarea de noi obiective. Va fi o zi serioasă, în care mai degrabă se vor rezolva lucruri și se vor pune la punct situații.

Vezi în continuare ce te așteaptă astăzi, în funcție de zodia ta, dar și de numărul norocos al zilei.

Acest horoscop al orei 5 este realizat din perspectivă numerologică.

Horoscop ora 5 aduce miercuri numai probleme

Ziua de 17 februarie nu va fi tocmai una senină, întrucât se află sub guvernarea cifrei 6. Acest simbol al responsabilității va aduce povară pe umerii zodiilor, care se vor trezi copleșite de probleme. Iată cum se va desfășura ziua pentru tine.

Berbec

Trebuie sa stai mai mult timp cu prietenii. In ultima vreme i-ai cam ignorat si acestia incep sa iti reproseze acest lucru.

Numărul norocos al zilei 2

Taur

Ai imprumutat pe cineva cu niste bani, iar respectivul nu a respectat termenul de returnare. O sa te superi putin din aceasta cauza, dar pana seara totul se va rezolva.

Numărul norocos al zilei 6

Gemeni

Ai o multime de lucruri de facut, insa iti lipseste energia. Bea repede o cafea sau mananca o ciocolata, pentru ca proiectele tale nu suporta amanare.

Numărul norocos al zilei 1

Rac

Esti foarte sociabil astazi. De obicei, preferi sa fii in lumea ta, insa acum ai un chef nebun de a discuta cu toti cei din jur. Luna este responsabila pentru asta.

Numărul norocos al zilei 7

Leu

Mercur te face sa iti indrepti atentia catre activitati intelectuale. O sa citesti mai mult decat de obicei si descoperi lucruri foarte interesante.

Numărul norocos al zilei 3

Fecioară

Te intereseaza ceva mai mult situatia financiara decat ceea ce incearca partenerul de viata sa iti transmita. Acesta se va simti neglijat si are motive pentru asta.

Numărul norocos al zilei 8

Balanță

Banuiesti ca un cunoscut iti ascunde niste date extrem de importante si te superi foarte mult din cauza aceasta. Te simti tradat.

Numărul norocos al zilei 11

Scorpion

Intri in criza de timp. Te bazai pe faptul ca termenul limita al unui proiect era saptamana viitoare. Seful te anunta ca astazi trebuie sa fie totul gata.

Numărul norocos al zilei 6

Săgetător

Ai planuri mari pentru diseara si abia te poti concentra la munca. La amiaza o sa primesti cateva sarcini importante. O sa stai putin peste program, dar in acest fel te asiguri ca maine o sa iti fie mai usor.

Numărul norocos al zilei 2

Capricorn

Ai o multime de treaba de facut, asa ca nu lasa pe nimeni sa te tina de vorba. Cel putin nu pana dupa ora 17:00.

Numărul norocos al zilei 1

Vărsător

Numărul norocos al zilei 4

Nu abandona o idee la care tii foarte mult doar pentru ca in primele zile rezultatele nu ti-au dat motive de incurajare.

Pești

Soarele te va influenta pe toate planurile vietii. La birou totul va merge foarte bine, iar acasa reusesti sa iti imbunatatesti relatia cu partenerul de viata.

Numărul norocos al zilei 7

Acesta a fost horoscopul de la 5 pentru 17 februarie 2021. O zi ușoară tuturor și asumați-vă responsabilitățile!

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top