Connect with us
Horoscop ora 5 - 17 ianuarie 2021. Cei cu cifra 4 în data nașterii nu vor uita ziua asta

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5 – 17 ianuarie 2021. Cei cu cifra 4 în data nașterii nu vor uita ziua asta

Horoscop ora 5 realizat pentru 17 ianuarie 2021. Cira de destin a zilei este cifra 5. Dar cea care își va pune amprenta pe zi va fi cifra 4. În numerologie această cifră reprezintă perseverența, exigența și pragmaticitatea, dar în contextul astral de sâmbătă, pentru cei care au în data nașterii cifra 4 ca dată de destin,va fi o zi care cu greu se va da uitată și plină de teste și exigențe.

Horoscop ora 5 – cifra 4 aduce exigențe pentru cei născuți în cifra de destin 4

Cei cu cifra de destin 4, sunt cei născuți în datele: 4, 22, 31, 13. (Suma datei de nastere este egală cu 4). Pentru voi această zi va fi ceva mai exigentă, brusc pot apărea situații la care trebuie să faceți față, chiar dacă nu ați fost pregătiți. Dintr-o dată poate apărea o problemă ce necesită rezolvare urgentă. Finalul zilei de 17 ianuarie 2021 va fi pentru voi unul obositor și vă veți simți lăsați de vlagă.

Berbec

Astăzi plănuieși să faci ordine prin casă, lucruri de întreținere, dar planurile tale pot fi dejucate de planurile celor dragi ție. Telefoane neașteptate cu rugăminți la care cu greu poți răspunde cu nu, îți vor bruia puțin ziua, care pare a fi programată din timp. Și vine cireașa de pe tort, partenerul tău de viață fie nu se simte bine, fie este într-o stare proastă și mai trebuie să-ți cheltui energia și pe el. Partea bună este că spre seară îți vine o idee de relaxare pe care o duci la bun sfârșit.

Taur 17 ianuarie 2021

Monotonia îți pune și ție capac, chiar dacă pentru tine este greu să crezi așa ceva. Ai însă timp să te relaxezi și să te gândești la planurile tale de viitor. Ai noroc că cei din jurul tău te înțeleg și sunt alături de tine. Profită de asta și găsește ceva care să te deconecteze de la gândurile care poate te-ar face să te simți trist.

Gemeni

Primești un stimulent din partea unei persoane apropiate. Ai parte de multe surprize în următoarea perioadă, iar unele dintre aceste surprize le primești de azi. Numărul norocos al zilei: 9.

RAC

E o zi plină de controverse din punct de vedere profesional. Nu ai idee de ce să te apuci prima oară, nu știi dacă e bine să apeși pedala de accelerație acum sau mai trebuie să aștepți nițel. Numărul norocos al zilei: 4.

LEU

Te-ai opus în trecut unei schimbări care îți putea face viața mai frumoasă, însă acum e prea târziu să mai poți face ceva. Poate că este cazul să te gândești la o reorientare profesională. Numărul norocos al zilei: 5.

FECIOARĂ

Privești la cei din jur cu un soi de teamă. Nu prea înțelegi cum funcționează ziua de azi și asta te nemulțumește. Poate că ăsta e momentul în care trebuie să taci. Numărul norocos al zilei: 6.

BALANȚĂ

Starea ta psihică nu e tocmai bună din cauza anumitor neînțelegeri pe care le ai cu colegii de muncă. Lasă de la tine și pregătește-te de momente frumoase, căci ele vor veni. Numărul norocos al zilei: 2.

SCORPION

Iubirea e sursa ta de emoții și trebuie să nu renunți la acest sentiment frumos oricât de mult ai vrea ca uneori să abandonezi. Numărul norocos al zilei: 11.

SĂGETĂTOR

Mare atenție la tonul pe care îl folosești în discuțiile cu partenerul de viață. Riști să pari omul rău în relație și poate că nu asta e ceea ce vrei, de fapt. Numărul norocos al zilei: 1.

CAPRICORN

Depui multe eforturi în continuare. Ai parte de momente spectaculoase, însă trebuie să înveți să le gestionezi cu maximă atenție. Numărul norocos al zilei: 13.

VĂRSĂTOR

Felul în care unele persoane își exercită autoritatea asupra ta te dă peste cap. Trebuie să mergi mai departe, să faci eforturi să înțelegi cum funcționează lumea aceasta dură în care te învârți. Numărul norocos al zilei: 11.

PEȘTI

Nu insista să duci războaie cu persoane care nu sunt sincere din start. Mai bine concentrează-te pe ceea ce ai tu de făcut, pe lucrurile frumoase din viața ta și vei vedea cum nu vei mai simți nevoia să faci dreptate. Timpul le rezolvă pe toate. Numărul norocos al zilei: 17.

Daniela Stanciu a studiat astrologia la Londra s-a specializat in astrologie si numerologie si este pasionata de astre.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top