Connect with us
Horoscop ora 5 - 18 ianuarie 2021. Duplicitate, fățărnicie și ipocrizie

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5 – 18 ianuarie 2021. Duplicitate, fățărnicie și ipocrizie

Horoscop ora 5 pentru ziua de luni, 18 ianuarie 2021, este o zi care mai bine ar lipsi din calendar. Horoscopul săptămânănii prezentat de Minerva, îți explică în detaliu cum va fi săptămâna aceasta, dar ziua de 18 ianuarie va fi una grea și greu de uitat de aproape toți nativii.

6 este cifra care ne conduce și chiar dacă nu aveți prea multe cunoștiințe despre numerologie, 6 nu este mereu o cifră … de bun augur. Astăzi va scoate la iveală fățărnicia oamenilor și poate tocmai de asta aveți nevoie în acest moment. 2021 nu este un an oarecare, 2021 este un an 5.

Horoscop ora 5 – 18 ianuarie 2021

BERBEC – Azi trebuie să te împarți între două planuri, să faci eforturi să fii împăcat cu tine însuți indiferent de tabăra sau taberele pe care le alegi. Numărul norocos al zilei: 6.

TAUR – Privești spre viitor cu o oarecare strângere de inimă. Te gândești foarte tare la ce trebuie să faci de mâine încolo. Poate că este timpul să faci ceva pentru tine. Numărul norocos al zilei: 8.

GEMENI – Ai nevoie de o pauză, de o detașare completă. Trebuie să îți pui ordine în gânduri, să faci niște lucruri pentru tine. E timpul să te gândești și la tine nu doar la cei din jurul tău. Numărul norocos al zilei: 13.

RAC – Aștepți de undeva un miracol, aștepți o confirmare. Te bucuri să vezi că lucrurile se îndreaptă. Continuă să fii la fel de pozitiv. Numărul norocos al zilei: 11.

LEU – Ai grijă la ce tertipuri folosești pentru că te poți alege cu o situație conflictuală din senin. Trebuie să te gândești la modul cel mai serios ce e de făcut de acum înainte. Numărul norocos al zilei: 10.

Horoscop ora 5 - 18 ianuarie 2021

Horoscop ora 5 – 18 ianuarie 2021

FECIOARĂ – Ai o povară pe suflet de care vrei să scapi și nu știi cum să faci asta. Poate că și azi tot tăcerea și diplomația reprezintă soluția de aur pentru tine. Numărul norocos al zilei: 9.

CITESTE SI: Horoscop 18 ianuarie 2021. Ziua de luni chiar face minuni pentru unii

BALANȚĂ – Nu ești tocmai în apele tale și simți cum totul se acutizează în jurul tău. Fă eforturile necesare să treci și de obstacolele acestei zile. Numărul norocos al zilei: 2.

SCORPION – Cineva îți taie elanul cu o seninătate ieșită din comun. Este cazul să riști, să faci ceea ce e mai important pentru tine pentru ca oamenii din jurul tău să nu se mai joace cu psihicul tău. Numărul norocos al zilei: 4.

SĂGETĂTOR – Iei o decizie radicală, o decizie pe care trebuia să o iei de mai multă vreme. Este momentul să mergi mai departe, este momentul să te rupi complet de trecut. Nu mai asculta în stânga și dreapta dacă știi ce e de făcut cu adevărat. Numărul norocos al zilei: 7.

CAPRICORN – Vin vești de departe, iar gândurile te duc acolo prin zbor. Nu e exclus să mergi într-un loc unde voiai să fii de multă vreme. Viața ta se schimbă radical. Numărul norocos al zilei: 5.

VĂRSĂTOR – Te apleci asupra unui proiect important, un proiect care îți poate schimba perspectivele. Ai grijă ce decizii iei de azi înainte. Numărul norocos al zilei: 4.

PEȘTI – Atenție la gesturile imprudente, la vorbele aruncate în vânt. Te poți trezi cu tot felul de reproșuri și nu faci decât să riști să intri iar în belele. Stai departe de scandal. Numărul norocos al zilei: 19.

Daniela Stanciu a studiat astrologia la Londra s-a specializat in astrologie si numerologie si este pasionata de astre.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top