Horoscop ora 5: 17 martie 2021. Cifra zilei este 7 și aduce schimbări de macaz pentru Gemeni

17.03.2021
Horoscop ora 5: 17 martie 2021. Cifra zilei este 7 și aduce schimbări de macaz pentru Gemeni

Cifra 7, căutătorul adevărului, este unul dintre cele mai înțelepte și mai spirituale numere. În ciuda acestui fapt, izolarea poate întârzia sau chiar preveni succesul. Acest număr este asociat cu numeroase simboluri. Printre cele mai cunoscute se numără cele 7 chakre și simbolul masonic al triunghiului așezat peste un pătrat (3+4).

Semnele astrologice Pești, Scorpion și Fecioară alcătuiesc sunt puternic influențate de cifra 7.

Cifra 7 este una dintre cele mai spirituale numere din numerologie. Această spiritualitate provine dintr-o abilitate înnăscută de a-și direcționa atenția către dimensiunile lor interioare.

Puterea acestei cifre învață zodiile să dezvolte și să întrețină relații sănătoase și să își organizeze viețile, menținând și hrănind înțelepciunea și spiritualitatea lor inerentă.

Horoscop ora 5 pentru miercuri, 17 martie

Vezi cum va fi ziua ta de miercuri, în funcție de zodie! O perspectivă numerologică.

Berbec

Ești pe drumul cel bun și viața ta progresează așa cum ar trebui să fie! Lasă-te să concentrezi cât poți tu de bine, pentru a atrage lucruri bune. Este, de asemenea, un moment bun pentru a vă verifica ce îți dorești de fapt de la viitor. Ce te-a inspirat să te apuci de această călătorie?

Numărul norocos al zilei: 4

Taur

Este din nou perioada aceea a anului! O sărbătoare este aproape, având parte doar de bucurii. Primești multă dragoste și mult recunoștință. Pentru unii dintre voi, acesta poate fi un moment de cunoaștere a colegilor tăi la nivel informal. PS: Având în vedere tot ce se întâmplă în lume, este o idee bună să-i verifici pe cei de care îți pasă.

Numărul norocos al zile: 1

Gemeni

Raiul și iadul nu sunt concepte îndepărtate. Ele există chiar aici, chiar acum, în această dimensiune de timp și spațiu. Totul se rezumă la alegerile pe care le faci! În loc să vă acorzi atenție asupra a ceea ce nu a funcționat corect mai bine concentrează-te pe lucrurile pozitive. „Pace”, „dragoste”, „armonie” și „abundență” sunt câteva dintre cuvintele magice cu care ai putea lucra. Ceva ne spune că ești pe cale să colaborezi cu forțele divine pentru a chema un miracol.

Numărul norocos al zilei: 7

Rac

A venit din nou timpul să lăsăm trecutul în urmă și să începem din nou. Nu vă fie frică să faceți acel salt de credință, Rac. Nu vă fie frică să lăsați familiarul în urmă. A păși în necunoscut este întotdeauna intimidant, dar trebuie să începi de undeva, nu? Amintiți-vă, nu toată lumea vă va sprijini decizia. S-ar putea să nu înțeleagă nici de unde provii, și este în regulă. Ai încredere în intuiția ta și fă ceea ce este potrivit pentru tine în acest moment.

Numărul norocos al zilei: 4

Leu

Există în voi o cunoaștere interioară că acestea sunt cele și că trebuie să faceți tot ce este necesar pentru ca această relație să funcționeze. Cu toate acestea, vă luptați să le lăsați să intre din când în când. De unde crezi că vine această frică? Te-ai convins că trebuie să îmbraci o fațadă sau că nu merită să fii iubit? Fiți conștienți de rănile din trecut care v-ar putea controla la nivel subconștient în timp ce le lăsați să plece cu har. A venit timpul să vă deschideți din nou inima, iar acel moment este acum.

Numărul norocos al zilei:

Fecioară

Ei spun că este nevoie de o viață pentru a avea succes peste noapte. Ca semn pământesc, rezonați cu acest adevăr universal la un nivel profund. Astăzi, accepți unde ești (care este un loc magic) și îți dai seama că ești singura ta competiție. Deci, renunțați la nevoia de a vă compara călătoria cu cea a celorlalți, pe măsură ce continuați să vă urmăriți visele cu o concentrare unilaterală. Ce vor cărțile să știți: răbdarea și dăruirea dvs. vor da roade pe termen lung.

Numărul norocos al zilei:

Balanță

În orice moment dat, există două voci în capul tău: vocea rațiunii și vocea cunoașterii. În timp ce primul tinde să analizeze prea mult lucrurile până la epuizare, cel de-al doilea se bazează complet pe intuiție. Știți deja care dintre ele vă ghidează în direcția cea bună. În loc să complicați lucrurile în continuare, aveți încredere în înțelepciunea voastră interioară și acționați fără întârziere. Nu vei regreta nimic – promitem!

Numărul norocos al zilei:

Scorpion

Există momente în care ne simțim împovărați de povara responsabilităților noastre și punem la îndoială cantitatea de efort pe care o depunem. Dar, cărțile vă amintesc că nu este nevoie să vă ghiciți. Ești acolo unde trebuie să fii și mergi înainte în ritmul potrivit. Deci, continuați să lucrați cu interiorul știind că recolta va fi magnifică.

Numărul norocos al zilei:

Săgetător

Ești un maestru manifestant, Săgetător, și atragi toate oportunitățile potrivite către tine. Așa că ai încredere în ușile care se deschid pe măsură ce mergi înainte. Credința neclintită în propriul potențial vă va ajuta să faceți miracole pe parcurs. Abundența va fi, de asemenea, o temă importantă pentru dvs. în săptămâna viitoare. Dar nu doar marjele dvs. de profit pe care le sărbătoriți în acest moment. Ești recunoscător atât pentru binecuvântările tangibile, cât și pentru cele necorporale, precum și pentru conexiunile care te ajută să ridici vibrațiile.

Numărul norocos al zilei:

Capricorn

Semnele pe care le primim de la Univers nu au întotdeauna sens pentru noi. Cu toate acestea, trebuie să avem încredere deplină în ele și să continuăm să mergem pe calea aleasă. Așadar, lăsați-vă o atenție unică să vă ghideze acțiunile, Capricorn, în timp ce vă puneți întrebarea „Cum pot servi mai bine? Ca atare, acesta este un moment decisiv în viața ta. Sunteți în pragul unei descoperiri, care vă va aduce recunoașterea pe care o meritați.

Numărul norocos al zilei:

Vărsător

De ce să te limitezi când ai potențialul de a merge în locuri și de a-ți lua locul de muncă cu tine? Totul este despre extinderea în sediul Vărsătorului. Căutați în mod activ oportunități în străinătate sau semnați un contract cu un client râvnit care ar putea fi îndepărtat de dvs. Aveți încredere în ceea ce se deschide și aveți încredere în dvs. pentru a îndeplini rolul dat la cea mai bună capacitate. Amintiți-vă, forțele misterioase lucrează ore suplimentare pentru a atrage în experiența voastră oportunități care se aliniază cu cel mai înalt bine al vostru.

Numărul norocos al zilei:

Pești

Hai să facem o plimbare pe banda de memorie, nu-i așa? Gândește-te la tine însuți ca un copil – cu ochii înstelați de speranțe și vise. Ai avut încredere în magia care te-a înconjurat, deși nu ai un mod real de a manifesta schimbarea dată în realitatea ta. Deci, ce te împiedică să ai încredere în aceeași magie acum? Ce te împiedică să crezi în imposibil? Cardurile te avertizează împotriva deziluziei. Acum nu este momentul să renunți, Pești. Amintiți-vă, aveți de parcurs kilometri înainte să puteți dormi.

Numărul norocos al zilei: