Connect with us
Horoscop ora 5: 2 aprilie 2021. Cifra zilei aduce tensiuni extreme

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 2 aprilie 2021. Cifra zilei aduce tensiuni extreme

Horoscop ora 5: 2 aprilie 2021. Cifra zilei de astăzi aduce tensiuni pentru multe dintre zodii, dar și surprize plăcute pentru altele. Cifra zilei este 7, o cifră care poate aduce egoismul în prim plan, însă în anumite situații poate oferi chiar și protecție divină.

IAtă ce îți rezervă ziua de 2 aprilie 2021 în funcție de zodia în care te-ai născut!

Horoscop ora 5 – 2 aprilie 2021

BERBEC: Urmează o zi plină de entuziasm și energie. Cu toate că nu ai planuri deosebite pentru ziua de azi, este foarte probabil să ai parte de o mare surpriză, la care nici nu visai.

Cifra norocoasă: 2

TAUR: Vin moment de tensiune la locul de muncă, unde lucrurile nu ies exact așa cum ai visat. Nu îți fă probleme, cu puțină obiectivitate totul se va rezolva.

Cifra norocoasă: 5

GEMENI:Un prieten te trădează când îți era lumea mai dragă. Din păcate nici nu mai știi în cine poți avea încredere și în cine nu, așa că preferi să devii mai rezervat și să stai mai mult singur.

Cifra norocoasă: 7

RAC: Te simți înconjurat numai de profesioniști și ai impresia că nu te ridici la nivelul lor. Lucrurile nu sunt chiar pe placul tău nici în familie, unde apar mai multe probleme din cauza lipsei de comunicare.

Cifra norocoasă: 1

LEU: Astăzi ai succes imens pe plan financiar. În mâinile tale pică o sumă de bani pe care nu o așteptai și care te va ajuta să scapi de datorii și multe probleme.

Cifra norocoasă: 11

FECIOARĂ: Partenerul de cuplu nu se comportă așa cum îți dorești și pot apărea discuții în contradictoriu sau chiar probleme mai gravă. Chiar nu ai cea mai bună zi, însă este important să te temperezi cât de mult poți.

Cifra norocoasă: 2

BALANȚĂ: Echilibrul nu există la tine astăzi. Ești descumpămit și ai o mulțime de stări cae te poartă ca într-un carusel. Ai nevoie de momente pentru tine și de puțină liniște.

Cifra norocoasă: 3

SCORPION: Banii devin o problemă pentru tine astăzi. Se pare că nu ai suma necesară pentru a investi într-un proiect la care sperai de multă vreme. Vei apela la diverse persoane, dar trebui să fii foarte atent cui îi ceri ajutorul.

Cifra norocoasă: 2

SĂGETĂTOR: Te simți mai bine ca niciodată și ai succes pe toate planurile. Este o zi foarte bună pentru călătorii sau chiar pentru investiții, alături de parteneri de încredere.

Cifra norocoasă: 1

CAPRICORN: Ai nevoie de cineva aproape mai mult ca niciodată. Te simți singur din toate punctele de vedere și nimeni nu te ajută să vezi lucrurile mai clar. Îndreaptă-te spre cineva cu mai multă experiență.

Cifra norocoasă: 8

VĂRSĂTOR: Ești mai bine ca zilele trecute, însă anumite gânduri nostalgice nu te lasă în pace. Poate că este momentul să ie o decizie pe plan sentimental, pe care ai amânat-o de multă vreme. Fii mai radical.

Cifra norocoasă: 3

PEȘTI: În familie lucrurile se reglează și te simți în sfârșit mai apreciat. Munca ta este văzută acum cu ochi buni și cei dragi îți sunt mai recunoscători pentru tot ce faci. Ai grijă să nu te umfli prea tare în pene!

Cifra norocoasă: 9

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top