Connect with us

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 20 martie 2021. Cifra norocoasa a zilei este 1

Cifra 1, cifra liderului ghidează exact această zi de sâmbătă. Vezi cum te Influențează, în funcție de zodie.

O perspectivă numerologică asupra horoscopului de sâmbătă, 20 martie 2021.

Horoscop ora 5: 20 martie, ce se întâmplă cu zodiile

Berbec

O să ai parte de o zi cu totul specială, pe care ți-o vei aminti pentru toată viața ta. Va avea loc un eveniment definitoriu pentru următorii ani. Ai de luat o decizie radicală!

Numărul norocos al zilei: 4

Taur

Afli un secret care îți schimbă complet părerea despre cineva apropiat. Va trebui să discuți direct cu persoana vizată, iar acest lucru poate fi destul de neplăcut. Vei avea nevoie de curaj!

Numărul norocos al zile: 9

Gemeni

Ești pus în fața unui nou început, fiind nevoie de o schimbare importantă în viața ta. Ești surprins de câte oportunități ți se arată și te bucuri de faptul că vei avea un start bun. Apar șanse la bani!

Numărul norocos al zilei: 1

Rac

Aștepți un telefon important, care îți va schimba cursul următorilor luni de zile. O să trăiești sentimente de nedescris pentru partenerul de viață, pentru că veți fi puși împreună într-o situație unică! Totul se rezolvă cu răbdare.

Numărul norocos al zilei: 7

Leu

Ai nevoie de ajutorul cuiva și trebuie să-ți calci pe inimă ca să îl soliciți. Fă ce e mai bine pentru tine și ignoră gura lumii. A venit momentul să te pui pe primul loc!

Numărul norocos al zilei: 1

Fecioară

Ești foarte surprins de o veste pe care o primești. Ești în fața unei ocazii speciale, care te va ajuta atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Vei fi în al nouălea cer!

Numărul norocos al zilei: 2

Balanță

Încerci să mergi mai departe după o decepție în iubire sau legată de un prieten. Nu uita că timpul le rezolvă pe toate! Învață să ai răbdare!

Numărul norocos al zilei: 5

Scorpion

Ai o zi grozavă pe plan financiar și primești o sumă de bani de care au nevoie. Acum poți duce la bun sfârșit un proiect pe care ți-l doreai foarte tare. E o zi bună!

Numărul norocos al zilei: 11

Săgetător

Cineva din familie se confruntă cu o mare problema, iar tu poți fi de ajutor. Totuși, există un preț de plătit și tu s-ar putea să ai de pierdut. Cântărește-ți bine opțiunile înainte de a lua orice decizie. Fii atent și la cheltuielile mari!

Numărul norocos al zilei: 7

Capricorn

Chiar dacă ai o mulțime de probleme, este important să îți păstrezi optimismul și traiectoria stabilită pentru viitorul tău. Chiar dacă lucrurile par aproape imposibile, în câteva săptămâni vei vedea de ce e important să privești partea bună.

Numărul norocos al zilei: 6

Vărsător

Te lași prins în niște discuții care te demoralizează. Nu băga de seamă gurile rele și nu te lua după ce zic unii și alții. Destinul tău este în mâinile tale și trebuie să faci ce e mai bun pentru tine.

Numărul norocos al zilei: 8

Pești

Ești din ce în ce mai îndrăgostit de partenerul de viață și dacă ești singur, ai ocazia de a fi împreună cu cineva abia cunoscut. Viata ta se schimbă destul de mult, cunoscând dragostea!

Numărul norocos al zilei: 1

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top