Connect with us
Horoscop ora 5: 24 martie 2021. Cifra zilei aduce noi provocări pentru o zodie

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 24 martie 2021. Cifra zilei aduce noi provocări pentru o zodie

Horoscop ora 5: 24 martie 2021.Cifra zilei este 11 și aduce protecție divină pentru toate zodiile. Va fi o zi plină de energie, de noi provocări mai ales pentru anumiți nativi din zodiac. Vezi dacă te numeri și tu printre cei norocoși!

O perspectivă numerologică asupra horoscopului de miercuri, 24 martie 2021.

Horoscop ora 5: 24 martie 2021. Previziuni pentru zodii

Berbec

Astăzi ai parte de mare noroc, mai ales pe plan financiar. Vei avea un câștiga mare pe care îl aștepți de ceva timp și despre care credeai că nu va mai veni.

Numărul norocos al zilei: 1

Taur

Nu te simți prea bine astăzi, din păcate. Este posibil să te simți lipsit de energie, foarte trist sau melancolic, însă nu te lăsa doborât de aceste stări trecătoare.

Numărul norocos al zile: 8

Gemeni

Un prieten de la distanță te invită la el sau într-un loc special. Dacă vei accepta sunt toate șansele să trăiești experiența vieții tale, așa că nu ezita.

Numărul norocos al zilei: 5

Rac

Dragoste este cuvântul cheie pentru tine azi. Te vei simți mai apropiat ca niciodată de persoana iubită și asta îți va da aripi.

Numărul norocos al zilei: 6

Leu

Se ivește un drum la care nu te gândeai, care nu era programat. Vei avea parte de multe provocări și momente nu chiar uoare în această zi.

Numărul norocos al zilei: 3

Fecioară

La locul de muncă toate merg ca pe roate și ești mai apreciat ca niciodată de colegi dar și de superiori. Ai grijă să nu devii prea mândru de tine!

Numărul norocos al zilei: 7

Balanță

Nu ești prea echilibrat la început de zi, însă îți revii rapid pe parcurs. Ai tendința să cazi în diverse capcane, mai ales la locul de muncă. Fii mai atent la cei din jur!

Numărul norocos al zilei: 2

Scorpion

O persoană apropiată nu prea îți vrea binele și trebuie să fii mult mai precaut astăzi, în toate circumstanțele în care te vei regăsi.

Numărul norocos al zilei: 1

Săgetător

Fii mai atent la ce dezici iei în această zi pentru că s-ar putea să riști prea mult, pentru cine nu merită. Cântărește totul mai bine și nu uita că nimic nu este ceea ce pare.

Numărul norocos al zilei: 9

Capricorn

tot ce ți se întâmplă astăzi este cu dus și întors și trebuie să ai mare grijă în cine te vei încrede. Nu este o zi prea bună să iei hotărâri radicale pentru viața ta.

Numărul norocos al zilei: 7

Vărsător

Prietenii nu sunt de partea ta azi, însă ție nu prea îți pasă de acest lucru. Te simți foarte bine în pielea ta și nimic nu te interesează!

Numărul norocos al zilei: 3

Pești

Iubești până în pânzele albe și chiar dacă partenerul de viață te mai dezamăgește uneori, tu ai puterea de a ierta. Este un lucru minunat, care îți dă putere, dar ai grijă să nu tolerezi prea multe!

Numărul norocos al zilei: 6

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top