Connect with us
Horoscop ora 5: 23 februarie 2021. Cifra zilei aduce tensiuni

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 23 februarie 2021. Cifra zilei aduce tensiuni

Horoscop ora 5: 23 februarie 2021. Cifra zilei este 1 și marchează noi începuturi, energie pozitivă și vești bune pentru toate zodiile.

Cifra 1 este o cifră norocoasă, care aduce multe energii bune, câștiguri pe toate planurile și vești mari. Este o zi excelentă pentru investiții, dar și pentru a lega relații importante.

Horoscop ora 5: 23 februarie 2021. Ce aduce cifra nocorocasă a zilei

Iată care sunt previziunile zilei pentru fiecare zodie în parte! Vezi ce îți aduce astăzi cifra 1!

Berbec

Astăzi ești în formă și reușești să pui bazele unui proiect foarte important. A și un aliat de încredere, așa că nu ai de ce să îți faci probleme.

Numarul norocos al zilei: 3

Taur

Dragost este cuvântul zilei pentru tine. Te simți ușor inconfortabil în prezența unei persoane noi, însă în același timp te simți foarte atras de ea. Cine știe c eva ieși!

Numarul norocos al zilei: 6

Gemeni

O persoană foarte falsă apare în viața ta și trebuie să știi să îi recunoști ambele fețe. ai face bine să îți vezi de treaba ta.

Numarul norocos al zilei: 7

Rac

Nu te simți în apele tale, însă poți să îți revii dacă privești lucrurile cu mai multă obiectivitate. Nu mai lua lucrurile atât de personal și vei vedea că nimeni nu îți dorește răul.

Numarul norocos al zilei: 7

Leu

Ai parte de norocul viețiit ale azi. Ți se arată o șansă enormă să îți dci la îndeplinire un vis frumos, ai face bine să profiți de ea!

Numarul norocos al zilei: 8

Fecioara

Ai în jurul tău un om de nădejde care astăzi te va sprijini în toate demersurile tale. Este exact ce ai nevoie în aceste momente, în care apar schimbări în viața ta.

Numarul norocos al zilei: 3

Balanta

Nu ești prea echilibrat și i tendința de a lua decizii pripite, care nu vor duce neaparat la ceva bun. Ar trebui să stai mai mult pe gânduri.

Numarul norocos al zilei: 2

Scorpion

Persoana iubită te dezamăgește și nu poți trece peste asta. Nu uita: comunicarea este cheia.

Numarul norocos al zilei: 5

Sagetator

Se arată un drum pe care va trebui să îl faci în scop proesional. Îți va aduce câștiguri enorme și te va propulsa în vârful piramidei.

Numarul norocos al zilei: 11

Capricorn

Fii mai calmă și ascultă ce au de zis cei apropiați. Uneori greșești fără să îți dai seama, însă dacă iei în considerare și părere celorlalți vei avea numai de cîștigat.

Numarul norocos al zilei: 3

Varsator

Ieși în oraș, ai o întâlnire importantă, este o zi mare pentru tine. Astăzi vei avea parte de un evenimente deosebit, care te va pune pe gânduri.

Numarul norocos al zilei: 9

Pesti

Ajungi în sfârșit alături de persoana iubită și nimic nu vă mai desparte. ai așteptat acest moment ceva vreme, așa că ai face bine să profiți la maxim de el.

Numarul norocos al zilei: 1

Acesta a fost horoscopul de la 5 pentru ziua de 23 februarie 2021. O zi excelentă, plină de noroc!

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top