Connect with us
Horoscop ora 5 22 februarie 2021. Cifra norocoasa a zilei aduce sanse unice

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 22 februarie 2021. Cifra norocoasa a zilei aduce sanse unice

Horoscop ora 5: ce zodii au sanse fantastice in prima zi a saptamanii. Cifra norocoasa a zilei este 11.

Numarul 11 este ca o torta incandescenta care aprinde tot ceea ce atinge. Asa ca ziua de luni vine cu o mare bucurie pentru zodii, aducand doar vesti bune! Un „11” echilibrat devine unul dintre cele mai impresionante si mai unice persoane din cate exista.

Horoscop ora 5: 22 februarie 2021. Cifra norocoasa a zilei: 11

Provocarea in această zi este aceea de a scoate la iveală puterea fiecarui nativ. Trebuie ca fiecare sa-si descopere puterea si taria interioara. Astrele vin doar cu sanse, dar fiecare nativ trebuie sa descopere oportunitatile.

Berbec

Interactiunile de azi nu te ajuta sa-ti omori timpul. Nici macar nu le gusti. Iti vei putea satisface insa o curiozitate (primesti un raspuns sau iti clarifici ceva).

Numarul norocos al zilei: 4

Taur

Dinamica zilei de azi va alunga pasivitatea ta. E un moment bun sa-ti exersezi mintea. Poti chiar sa te dedici jocurilor ce o pun la munca sau sa-ti expui opiniile pe anumite subiecte. Ideile tale vor fi azi unice, originale si le vei impartasi cu multa incredere, chiar daca sunt pe teme tabu.

Numarul norocos al zilei: 1

Gemeni

Azi sub nicio forma nu vei ramane pe dinafara. Oriunde vei fi, vei gasi persoanele potrivite langa care sa stai. Daca te afli intr-un loc necunoscut, nu te teme sa ceri informatii; oamenii te vor ajuta fara sa rostesti intrebarea a doua oara.

Numarul norocos al zilei: 11

Rac

Azi vei avea doar beneficii de pe urma faptului ca esti comunicativ, rabdator, iar inteligenta ta va fi observata. Daca simti ca nu detii indeajuns de multe informatii intr-un domeniu, nu pierde oportunitatea de a umple spatiile goale. Azi vrei ca cei din jur sa aiba nevoie de tine si sa te gaseasca interesant.

Numarul norocos al zilei: 2

Leu

Sa te indoiesti mereu si sa te pierzi in vise deloc rezonabile e o pierdere de timp si de resurse emotionale. Tot ce ai nevoie poti obtine prin niste discutii amicale.

Numarul norocos al zilei: 9

Fecioara

Atmosfera din casa ta predispune la o interactiune intima. Vei prefera discutiile sincere, tintite, in defavoarea celor golile de continut. Grija la electronicele mici!

Numarul norocos al zilei: 4

Balanta

Azi ai prilejul perfect de a aprofunda niste relatii. Daca pana acum erau superficiale, ai ocazia sa le faci mai intime, sa pui bazele unei relatii de durata.

Numarul norocos al zilei: 7

Scorpion

Fii deschis azi, nu-i tine pe ceilalti dupa un perete de tacere. Scapa de timiditate, dar ai grija sa nu pari mai destept decat ceilalti. E o zi excelenta sa pui intrebari si sa primesti raspunsuri.

Numarul norocos al zilei: 3

Sagetator

Azi te vei remarca din multime, gratie felului in care socializezi. Ai o energie peste medie si un simt al umorului la fel. Te vei adapta oricarei situatii, gratie flexibilitatii mentale.

Numarul norocos al zilei: 8

Capricorn

Ai face bine sa asculti, azi, opiniile fiecaruia, indiferent cat de superficiale ti-ar parea. Prezinta-ti ideile ca fiind supozitii sau chiar sub forma de intrebari. Nu te sfii sa arati ca nu esti in tema cu tot sau ca nu stapanesti perfect un subiect.

Numarul norocos al zilei: 1

Varsator

Dorinta ta interactiune prietenoasa va fi satisfacuta azi. E o zi perfecta sa-ti impartasesti gandurile, atat fata in fata, cat si online. Vei relua legatura cu cativa dintre vechii prieteni.

Numarul norocos al zilei: 6

Pesti

Nevoia ta de comunicare nu se loveste de ziduri azi. Toti cei cu care intri in contact se arata interesati, pozitivi si dinamici. Telurile pe care ti le stabilesti azi nu sunt insa cele mai potrivite.

Numarul norocos al zilei: 11

Acesta a fost horoscopul de la 5 pentru 22 februarie. O saptamana grozava tuturor!

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top