Connect with us
Horoscop ora 5: 24 ianuarie 2021

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 24 ianuarie 2021. Zodiile cu noroc duminică

Horoscop ora 5 pentru 24 ianuarie 2021. Cifra norocoasă a zilei este 3. Aceasta are o influență magică asupra zodiilor și aduce noroc pentru mai mulți nativi!

Numărul norocos a zilei anunță pentru fiecare zodie ce urmează să se întâmple!

Berbec

Te simti slabit si ar fi indicat sa nu faci efort fizic marit, pentru ca risti sa te accidentezi. Ar fi cazul sa stai mai mult in casa in aceasta perioada.

Numărul norocos a zilei este 1

Taur

Daca esti nascut in luna aprilie, o sa fii energic in prima parte a zilei, pe cand nativii nascuti in luna mai se vor ruga sa poata sa leneveasca mai mult in pat. Se anunta cateva schimbari in viata personala.

Numărul norocos a zilei este 7

Gemeni

Armonia de la locul de munca, dar si de acasa te ajuta foarte mult cu starea de spirit in aceste zile. Te intalnesti cu multi prieteni si luati parte la un eveniment cultural.

Citește și: Horoscop 24 ianuarie 2021. Leii primesc un cadou de suflet

Numărul norocos a zilei este 3

Rac

Daca ai programata o procedura medicala sau un examen/test, ai grija sa nu ajungi cu intarziere. Nu te teme, pentru ca astrele au semne bune in privinta nativilor in Fecioara.

Numărul norocos a zilei este 8

Leu

Astrele prevad o imbunatatire din punct de vedere emotional. Dupa cateva zile epuizante la birou, iti permiti o mica pauza in care sa iti incarci bateriile.

Numărul norocos a zilei este 11

Fecioara

Inoti in ape tulburi pana la amiaza cand primesti un telefon si ridurile de pe frunte dispar. Pana seara o sa ti se
schimbe complet starea de spirit.

Numărul norocos a zilei este 1

Balanta

In cazul in care te pregatesti de un eveniment festiv, ai grija la micile detalii, pentru ca acestea te-ar putea face sa ajungi cu intarziere intr-un anumit loc.

Numărul norocos a zilei este 9

Scorpion

Familia si prietenii vor fi in centrul atentiei. Urmeaza sa le dai o veste si incerci sa o „impachetezi” in cel mai frumos mod pentru a-i impresiona.

Citește și: Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021

Numărul norocos a zilei este 5

Sagetator

Te simti confortabil in locul in care ajungi si nu vrei sa pleci curand, asa ca o sa anunti ca vei intarzia la urmatoarea intalnire. Si cea de-a doua va fi una foarte reusita.

Numărul norocos a zilei este 3

Capricorn

Ai o influenta mare asupra oamenilor din jurul tau, asa ca ai grija la ceea ce spui sau faci in aceasta perioada. Trebuie sa fii cu atat mai atent daca este vorba despre copii.

Numărul norocos a zilei este 7

Varsator

In prima parte a zilei nu se anunta nimic deosebit, dar apoi te poti astepta la surprize de ordin financiar. Primesti niste bani in care ti-ai pus mari sperante.

Numărul norocos a zilei este 2

Pesti

Esti foarte productiv astazi si seara, cand o sa tragi linie, vei fi foarte multumit de ceea ce ai realizat. Unul dintre superiori se pregateste sa te includa intr-o alta echipa in care o sa te adaptezi foarte repede.

Numărul norocos a zilei este 1

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top