Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021. Primăvara aduce schimbare totală

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Video

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Berbec. Restricțiile din ultima săptămână par să se ridice în ce privește cariera, mersul înainte este sigura opțiune.

Luni, Soarele din Vărsător, în Casa a 11-a a viitorului, face un sextil cu Chiron din propriul tău semn. Aspectele legate de Chiron sugerează un moment de vindecare și, astăzi, energia se concentrează în jurul propriei identități și a ideii de încredere. Nu poți pune căruța în fața calului. Este inutil să amâni acțiunea până când te simți încrezător. Încrederea vine din acțiunile tale.

Citește integral: Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Berbec

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Taur. Dificultățile săptămânii anterioare s-au încheiat, iar acum înoți în ape mai limpezi. Ca semn de pământ ai suportat bine furtuna.

Luni, Soarele din Vărsător, în Casa a 10-a a carierei face un sextil cu Tămăduitorul Chiron. A fost o perioadă grea, iar acum ai nevoie de puțină mângâiere și încurajae. Este bine să ai grijă de tine și să-ți spui lucruri pozitive și înălțătoare.

Marți, aduce o pereche de aspecte interesante începând cu Soarele care face pătrat cu Uranus în propriul tău semn. Cu acest aspect, te poți apleca mai mult asupra carierei dacă acest loc de muncă îți aduce bucurie sau poți găsi ceva mai bun care să îți ocupe timpul. Trebuie făcute alegeri pentru a merge pe calea cea bună.

Citește integral: Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Taur

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Gemeni. În ultima săptămână, s-ar putea să te fi simțit mai îngrădit decât liber. Dar acum lucrurile au revenit la starea noramlă și cei din jur sunt atenți la ceea ce spui.

Luni, Soarele din Vărsător în Casa a 9-a a înțelepciunii, face un sextil cu Chiron din Casa a 11-a a prietenilor. Astăzi, poți ajuta un prieten care a avut o săptămână dificilă sau un an dificil. Fii umărul pe care pot să plângă. Vor ca cineva să îi asculte și să le dea câteva sfaturi.

Marți, două aspecte interesante. Soarele care în Vărsător face un pătrat cu Uranus din Taur. Neptun închide un Careu în T cu Nodurile Lunare. De nicăieri, totul se schimbă. Dintr-o dată decizi să renunți la școală sau să iei lumea în picioare. Sau o informație este atât de revoluționară încât lumea ta va fii complet diferită.Citește integral:Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Gemeni

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Rac. Este posibil să fi auzit nu mult mai des în ultima săptămână. Ei bine, săptămâna aceasta va fi mai mult da.

Luni, Soarele din Vărsător, în Casa a 8-a a resurselor de la alții, face sextil cu Chiron. După o săptămână dificilă, oamenii din jurul tău îți oferă sprijinul, în special iubita/iubitul sau un prieten apropiat. Îți dau sugestii, îți fac cadouri sau te pot îndruma către oameni care îți pot fi de ajutor.

Marți, Soarele face un pătrat cu Uranus din Taur, aflat în Casa a 11-a a mediului și rețelei sociale căreia îi aparții. Schimbarea, aduce o nouă șansă, care vine pe o cale diferită. Ai putea fi pionul de bază în formarea unui grup sau să îți asumi rolul de leader într-o organizație din care faci deja parte parte.

Citește integral: Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Rac

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Leu. Vei avea parte de o săptămână armonioasă. Luni, Soarele din Vărsător, în Casa a 7-a a relațiilor face un sextil cu Chiron din Casa a 3-a a comunicării. Astăzi, te poți întâlni cu cineva din trecut sau poți avea un dialog frumos cu ea/el. Este un aspect vindecător pentru găsirea unor modalități de a coexista sau chiar de a vă ajuta reciproc. Este, de asemenea, bun pentru relația actuală, deoarece discutați despre nevoile voastre și găsiți modalități de a vă sprijini reciproc.

Tot astăzi, se formează o pereche de aspecte care încep cu Soarele din Vărsător care face conjuncție cu Uranus din Casa a 10-a a carierei. Aspectul semnalează o schimbare dramatică, posibil legată de locul de muncă. Poate exista o fuziune sau o persoană din conducerea s-a apucat să regândească organigrama. Fii atent la reputația ta pe rețelele de socializare și în lume, deoarece ești extrem de vizibil în tot acest timp.

Citește integral: Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Leu

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Fecioară. Problemele creează frustrări, dar săptămâna aceasta, totul se echilibrează și se aliniază frumos.

Luni, Soarele din Vărsător, în Casa a 6-a a stilului de viață, face sextil cu Chiron din Casa a 8-a, a resurselor de a alții. O mică ajustare a rutinelor ar putea face diferența. Gândește-te să te trezești cu o oră mai devreme pentru a face puțină mișcare înainte de a pleca la muncă. Înceară să renunți la gustare în favoarea unei salate cu morcovi și țelină. Te poți vedea cu un prieten pe care nu l-ai mai văzut de ceva vreme.

Citește integral: Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Fecioară

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Balanță. S-ar putea să te împiedici de o oportunitate pe care ai ratat-o săptămâna trecută. Era normal să fii prudent atunci, acum ești gata să mergi înainte.

Luni, Soarele din Vărsător, în Casa a 5-a a copiilor și a creativității face un sextil cu Chiron din Casa a 7-a a parteneriatelor. Astăzi este o zi de vindecare. Ia în considerare să petreci mai mult timp cu copiii, să vă jucați și să priviți la televizor împreună. Sau poate scoți acuarelele și hârtie pentru a picta. Fă lucruri care te fac să te simți întreg.

Citește integral: Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Balanță

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Scorpion. În ultima săptămână, au existat stări tensionate la domiciliu, inclusiv plângeri din partea membrilor familiei. Săptămâna aceasta însă, se lasă linite și puteți discuta fără patimi.

Luni, Soarele în Vărsător, în Casa a 4-a a familiei și gospodăriei, face un sextil cu Chiron din Casa a 6-a, a sănătății. Cum spuneam, este un aspect minunat de vindecare. Un schimb de mesaje cu iubita, oferă-i o sesiune de beauty sau o cină la lumina lumănărilor. Acordă-ți o pauză fără căști care să îți explodeze în urechi. Chiar dacă plouă sau ninge plimbă-te ca să-ți limpezești mintea.

Citește integral: Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Scorpion

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Săgetător.

Ai simțit în ultima vreme, cum comunicarea a fost blocată și nicio informație nu a ajuns la timp. Acum, gata cu blocajele.

Luni, Soarele în Vărsător, în Casa a 3-a a comunicării face un sextil cu Chiron din Casa a 5-a a copiilor și a creativității. Este o zi bună pentru a vindeca unele probleme legate de copii. Dacă în ultima vreme au existat argumente sau poate ai fost mai ocupat, este bine să te așezi împreună cu copiii și să petreceți timpul împreună.

Vindecarea poate avea loc spontan. Este, de asemenea, tămăduitor să faci orice efort creativ astăzi, cum ar fi arta, muzica sau dansul.

Citește integral: Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Săgetător

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Capricorn. Săptămâna trecută te-ai luptat ceva pentru bani și era să fii pe punctul de a claca, dar săptămâna aceasta lucrurile reintră pe drumul lor.

Luni, Soarele în Vărsător și în Casa a 2-a a valorii de sine face in sextil cu Chiron din Casa a 4-a a familiei. Cum spuneam, este un aspect vindecător. Începe să te tratezi cu mai multă amabilitate și înțelegere. Ești ambițios și te vei fi mai productiv atunci când te vei trata bine. Dacă tragi de tine, motivația se scurge.

Citește integral: Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Capricorn

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 20 Vărsător. Săptămâna trecută, toată lumea părea să-ți stea în cale. Acum, obstacolele dispar ca prin farmec și poți să-ți vezi de viața ta.

Luni, Soarele din propriul tău semn face un sextil cu Chiron din Casa a 3-a a comunicării și a gândirii. Cineva te poate ierta și te ajută să îți vindeci relația. În plus, cuvintele te pot ajuta să te vindeci.

Marți, Soarele face un pătrat cu Uranus din Casa a 4-a a familiei. S-ar putea să primești o ofertă de muncă în afara țării. Ai putea să te gândești să îți vinzi casa sau să o închiriezi pentru mai multe venituri. Este posibilă o schimbare în carieră către industria imobiliară sau legislativă.

Citește integral: Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Vărsător

Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Pești. Posibil să fi simțit că energia ta se scurge într-o altă direcție și nu spre gestionarea problemelor de viață. Săptămâna aceasta ai parte de vindecare și te poți odihni.

După cum știi, luni, Soarele din Vărsător face un sextil cu Chiron din Casa a 2-a a valorii de sine. Este un aspect vindecător în care este bine să te răsfeți. Acest lucru ar putea însemna o baie cu spumă sau statul în pijamale toată ziua. Ia în considerare și o muzică relaxantă, ambientală, cititul unei cărți preferate sau privitul pe fereastră.

Citește integral: Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021 Pești

Horoscop Minerva 25-31 ianuarie 2021 – Toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

VIDEO Horoscop Minerva 25 – 31 ianuarie 2021

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top