Horoscop ora 5: 27 decembrie. Numerologia aduce surprize duminică

27.12.2020
Horoscop ora 5: 27 decembrie. Numerologia aduce surprize duminică

Horoscop ora 5 – 27 decembrie 2020. Mai este puțin din anul 2020, iar perspectiva numerologică asupra zodiilor ne poate arăta ce ne așteaptă duminică. Cifra zilei este 7, cu influențe mistice.

Cifra 7 este a creativității și a introspecției. Este considerată cifra divinității, care aduce succesul și energiile pozitive. Totuși, poate avea și influențe nefaste asupra unor nativi.

BERBEC

Ai parte de o discuție în contradictoriu cu partenerul de viață. Se poate dovedi a fi o experiență productivă, din care amândoi învățați ceva.
Numărul norocos a zilei: 5

TAUR

Simți rezultatele succesului din ultima vreme mai bine ca niciodată. Te vei simți mândru de toate eforturile tale și de munca ta, adunând în sfârșit roadele binemeritate.
Numărul norocos a zilei: 3

RAC

Ești foarte influentat de cifra zilei, șapte, fiind extrem de creativ și plin de imaginație. Reușești să dai viață unor idei artistice pe care le păstrezi în minte de ceva vreme.
Numărul norocos a zilei: 7

LEU

Există anumite gânduri care nu îți dau pace și te fac să fii destul de închis în tine în această perioadă. În special duminică vei evita compania oamenilor.
Numărul norocos a zilei: 2

FECIOARĂ

Ziua aceasta e ca o loterie pentru nativii zodiei Fecioară. O parte din ei vor simți nevoia de a se face remarcați și de a ieși în evidență, iar alții vor dori doar să se bucure de o zi liniștită.
Numărul norocos a zilei: 11

Citește și: Horoscop 27 decembrie 2020. Unele zodii vor avea o zi dificilă

BALANȚĂ

Ți se îndeplinește o dorință veche la care nici nu mai îndrăzneai să aspiri de ceva timp. Are legatura cu sectorul financiar și îți va aduce o mare bucurie.
Numărul norocos a zilei: 8

SCORPION

Vei reuși să stabilești o conexiune specială cu o persoană dragă din familie, probabil cineva mai în vârstă. Lecțiile învățate astăzi vor fi decisive pentru viitorul tău, așa că fi atent la ce vei afla!
Numărul norocos a zilei: 7

SĂGETĂTOR

Ești destul de demoralizat, din cauza unor probleme petrecute în ultima perioadă. Nu vei găsi energia sau puterea de a le rezolva, așa că ai putea să îți acorzi timp și răbdare!
Numărul norocos a zilei: 1

CAPRICORN

Vei avea parte de compania celor dragi și te vei bucura în special de prezența copiilor, care te vor încerca cu o energie specială. Cu bateriile pline, vei simți că poți face orice, chiar și dărâma munții.
Numărul norocos a zilei: 3

VĂRSĂTOR

Ești pregătit să lupți pentru drepturile tale, dacă te simți nedreptățit. Ești gata să porți discuții în contradictoriu și ai o energie care îi impresioneaza pe cei apropiați.
Numărul norocos a zilei: 5

PEȘTI

Ești mai creativ ca niciodată și asta se vede chiar și în cele mai banale lucruri pe care le faci prin casă. Chiar și mâncarea pe care o gătești, sau când faci curat în casă, totul capătă o notă creativă!
Numărul norocos a zilei: 1

Acesta a fost horoscopul de la 5 pentru 27 decembrie 2020. O duminică încărcată cu energie!