Connect with us

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 28 decembrie 2020. Cifra norocoasă a zilei este 8, care aduce câștiguri în bani

Horoscop ora 5 – 28 decembrie. Cifra zilei este 8, cifra liderului. Cifra 8 aduce succes și va avea o influență foarte bună, în acest început de săptămână cu noroc la bani.

 

BERBEC

Ești luat pe nepregătite într-o situație delicată și gafezi. Nu trebuie să te demoralizezi, depinde doar de tine cum se va sfârși ziua.

Numărul norocos a zilei: 6

TAUR

Chiar la final de an, reușești să achiți anumite datorii și să primești o anumită sumă de bani, ce îți era necesară. Trebuie să fii chibzuit în această privință. 

Numărul norocos a zilei: 8

RAC

Nu reușești deloc să depășești o problemă cu care te confrunți de câteva zile. Te simți blocat și parcă te învârți în cerc. Ar fi înțelept să te îndepărtezi puțin de situație și să pui lucrurile în perspectivă.

Numărul norocos a zilei: 1

LEU

Un plan făcut acum mai mult timp se îndeplinește și ești foarte fericit că în sfârșit este realitate. Un prieten vechi reapare în viața ta.

Numărul norocos a zilei: 2

FECIOARĂ

Nu te simți prea bine fizic, ai anumite probleme de sănătate, cu zona plămânilor sau a abdomenului, care te macină din ce în ce mai tare. Ar fi bine să mergi la medic.

Numărul norocos a zilei: 5

BALANȚĂ

Ești plictisit și posomorât. Finalul de an nu te prinde în cele mai bune toane, fiind destul de aglomerat și obosit. Acordă-ți timp pentru relaxare și activități plăcute.

Numărul norocos a zilei: 7

SCORPION

Primești vești bune de la serviciu, fie o promovare, fie o mărire de salariu. Unii nativi se vor bucura și de un bonus de final de an, binevenit pentru cumpărături înainte de Revelion.

Numărul norocos a zilei: 8

SĂGETĂTOR

Te împiedică tot felul de aspecte birocratice în anumite demersuri pe care le faci, fie pentru locuință sau pentru mașină. Dacă e posibil, amână-le pe anul viitor.

Numărul norocos a zilei: 4

CAPRICORN

Pe plan amoros stai excelent! Te poți bucura de compania partenerului cât mai mult timp. Dacă ești singur și cauți pereche, e momentul să urmărești oportunitățile!

Numărul norocos a zilei: 7

VĂRSĂTOR

Un prieten bun îți sare în ajutor la nevoie, iar tu încerci să-ți arăți recunoștința. Nu uita că un „mulțumesc” sincer poate fi, uneori, suficient. 

Numărul norocos a zilei: 3

PEȘTI

Ești pus pe fapte mari, ai o energie de invidiat și vrei să dai randament maxim la serviciu. Șefii te vor admira, iar colegii te vor invidia pentru succesul din următoarele zile.

Numărul norocos a zilei: 11

Acesta a fost horoscopul de la 5 pentru 28 decembrie 2020. Acest început de săptămână domniat de cifra 8 este unul norocos!

Daniela Stanciu a studiat astrologia la Londra s-a specializat in astrologie si numerologie si este pasionata de astre.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top