Connect with us
Horoscop ora 5: 6 iunie 2021. Cifra zilei aduce abundență

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 6 iunie 2021. Cifra zilei aduce abundență

Horoscop ora 5 pentru ziua de 6 iunie 2021 aduce vești bune pentru toate zodiile. Cifra zilei de astăzi este 8 și aduce protecție divină dar și abundență pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Iată ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut

Berbec

Astăzi este o zi excelentă pentru tine, mai ales în planul familiei. Cei dragi îți sunt aproape și te simți extrem de împlinit și liniștit. Toate merg ca pe roate și vei începe o săptămână de vis.

Cifra zilei: 4

Taur

Din păcate lucrurile nu sunt prea bune între tine și partenerul de viață. Ar trebui să acorzi mai multă atenție modului în care comunicați, căci lucrurile nu sunt pe un făgaș bun.

Cifra zilei: 8

Gemeni

Ești foarte optimist și ai tendința să vezi numai binele din oameni, însă ai girjă că ai putea duce totul la extrem. Vei suferi o dezamăgire mare dacă nu încerci să fii și realist.

Cifra zilei: 7

Rac

Prietenii vin cu o propunere pe care nu o vei putea refuza. Lucrurile se așează în sfârșit și pentru tine și vei avea parte numai de momente frumoase alături de cei dragi.

Cifra zilei: 7

Leu

Pentru tine este o zi foarte liniștită, alături de cei dragi. Nu ai parte de evenimente neplăcute, dar ar trebui totuși să renunți la a-ți mai face prea multe gânduri cu privire la ceea ce urmează.

Cifra zilei: 2

Fecioară

Ai protecție divină astăzi și vorbele rele nu te pot atinge. Chiar dacă apar persoane care ți-ar dori răul, nu vor reuși să își îndeplinească obiectivele.

Cifra zilei: 4

Balanță

NU ești în apele tale și îți faci multe griji cu privire la bani, la situația financiară. Lucrurile nu au mers prea bine pentru tine în ultima perioadă, dar nu deznădăjdui căci ajutorul va veni de unde nu te aștepți.

Cifra zilei: 5

Scorpion

Ai putea avea parte de o întâlnire care te va marca. Est eposibil chiar să dai ochii cu persoana care te va cuceri pe viață. Est eo zi foarte importantă pentru tine, din punct de vedere emoțional și sentimental.

Cifra zilei: 3

Săgetător

Aștepți de mult să te simți mai liniștit și se pare că acest sentiment nu mai sosește pentru tine. Ești încărcat și trebuie să găsești o metodă de a te relaxa. Familia îți este alături și te va ajuta mai mult decât crezi.

Cifra zilei: 1

Capricorn

Nu mai apleca urechile la vorbele celor din jur, pentru că nu te vor ajuta din niciun punct de vedere. Este momentul tău și trebuie să profiți de șansele care vor ieși astăzi în calea ta.

Cifra zilei: 4

Vărsător

O persoană din depărtare vine cu o veste uriașă, care îți va da peste cap toate gândurile. Urmează momente de meditație și așteptare pentru tine.

Cifra zilei: 6t

Pești

Îi ajuți pe ceilalți, dar în același timp faci în viața ta o schimbare enormă. Se întâmplă atât de multe lucruri pentru tine încât nu reușești să le cuprinzi pe toate. Starea ta de spirit este una foarte bună astăzi.

Cifra zilei: 11

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top