Connect with us
Horoscop ora 5: 7 aprilie 2021. Cifra zilei aduce bunăstare

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 7 aprilie 2021. Cifra zilei aduce bunăstare

Horoscop ora 5: 7 aprilie 2021. Cifra zilei de astăzi este 3 și aduce bunăstare în special în familie. Astăzi se vor consolida relațiie cu anumiți membri ai familiei, dar și cu alte persoane dragi. Este o zi propice pentru socializare, pentur noi prietenii, pentru comunicare.

Horoscop ora 5 pentru miercuri, 7 aprilie 2021

Berbec

Astăzi te vei întâlni cu o persoană dragă pe care nu ai mai văzut-o de foarte multă vreme și care te va marca profund din mai multe puncte de vedere. Ai grijă totuși ce împărtășești cu ea.

Numărul norocos al zilei 2

Taur

Astăzi ai mare noroc pe plan financiar așa că ar fi indicat chiar să pui un bilet la loterie. Nu se știe de unde apare un câștig!

Numărul norocos al zilei 11

Gemeni

Prietenii îți sunt alături mai mult ca niciodată iar tu simți asta din plin. Ești plin de viață și ai chef să ieși dinc asă, să faci ceva ieșit din comun.

Numărul norocos al zilei 5

Rac

Ai spirit de aventurier astăzi și cei dragi îți vor face pe plac. Poate plecați într-o vacanță sau faceți pur și simplu o plimbare într-un loc în care nu ați fost de mult.

Numărul norocos al zilei 2

Leu

Astăzi ai noroc pe plan financiar și profesional. Sunt șanse mari să ai succes cu un proiect la care ai muncit foarte mult timp.

Numărul norocos al zilei 1

Fecioară

Azi ai protecție divină și toate îți merg ca pe roate. La locul de muncă șefii te apreciază și își vor arăta recunoștința cu un bonus la care nici nu visai.

Numărul norocos al zilei 9

Balanță

Este momentul să stai mai mult cu familia, mai ales cu cei mici. Este nevoie de atenția ta, pentru că cei dragi ți-au cam simțit lipsa în ultimul timp.

Numărul norocos al zilei 4

Scorpion

La birou nu merg lucrurile așa cum ți-ai dori și asta te face să fii irascibil și să îți pui singur bețe în roate. Fii mai calm și tratează lucrurile cu mai multă obiectivitate.

Numărul norocos al zilei 3

Săgetător

Vine norocul în viața ta atât pe plan emoțional cât și pe plan financiar. Vei cîștiga o sumă de bani cu care vei achita datoriile care te macină.

Numărul norocos al zilei 2

Capricorn

Astăzi nu te simți prea energic și ai nevoie de mai multă odihnă. Este momentul să îți iei o zi doar pentru tine, fără prea multe atribuții.

Numărul norocos al zilei 5

Vărsător

Astăzi te simți plin de viață și energie și vei avea mare succes în tot ce faci. Este o zi foarte bună pentru investiții.

Numărul norocos al zilei 7

Pești

Persoana iubită îți arată sentimentele sale mi mult ca niciodată, iar acest lucru s-ar putea să te ia prin surprindere. Lasă-te dus de val!

Numărul norocos al zilei 5

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top