Horoscop ora 5. 7 ianuarie 2021. O zi exigentă din cauza numărului destinului 4

06.01.2021
Horoscop ora 5. 7 ianuarie 2021. O zi exigentă din cauza numărului destinului 4

Horoscop ora 5, joi ne lovim de cifra de destin 4, care va guverna întreaga zi și care aduce exigențe prea mari. Mult mai mari decât s-ar aștepta orice nativ, indiferent de zodia în care este născut. Cei mai avantajați sunt cei pragmatici și perseverenți, care vor avea o zi de 7 ianuarie 2021 pe gustul lor.

Horoscop ora 5 – 7 ianuarie 2021

Horoscop ora 5 este un proiect unic HUFF.ro care analizează perspectivele astrologice și numerologice în funcție de data pentru care sunt previzionate.  Tocmai de aceea acest horoscop zilnic, difert față de cel publicat de colegii mei, este mai personal și axat mult pe numerologie. Previziunile horoscopului de la ora 5 pentru 7 ianuarie 2021.

Berbec

Ești pragmatic de fel, iar cifra de destin de astăzi, 4, te ajută să vezi lucrurile cum trebuie. Trebuie să mergi pe direcția pe care ți-ai stabilit-o. În schimb partenerul tău de viață suferă pentru că nu-i acorzi atenție, de-o vreme ești prea concentrat pe nevoile tale și fară să îți dai seama uiți de cei dragi.

Taur

Ziua începe bine, dar se termină prost. Se termină așa pentru că ești foarte agitat, n-ai deloc răbdare, iar  cei din jur nu au chef să-ți asculte teoriile și nici nervii. Ai face bine să te calmezi puțin și să iei lucrurile mai încet, nu de alta dar riști să strici relații pe care cu greu le-ai construit.

Gemeni

Tare nu îți găsești locul și tare multe probleme ai pe cap. Te-ai aglomerat fară să vrei, dar încearcă să mai găsești puțină răbdare. Ai mari șanse de reușită și nu uita ca 2021 este anul tău.

RAC

Sunteți la începutul unei frumoase povești de dragoste. Pe zi ce trece, partenerul care v-a furat inima vă aduce dovezi de dragoste, de încredere, vă oferă garanții. Toate acestea te motivează să depui și mai multă pasiune pentru a continua „drumul” împreună. Felicitări! Numărul norocos al zilei: 10.

LEU

Nu poți face pace cu trecutul și acest lucru îți afectează prezentul. Ești nostalgic, abătut, nu ai chef de nimeni și de nimic. Reamintește-ți că până nu face pace cu trecutulo, până nu ierți și nu ștergi totul cu buretele, nu vei ieși din această stare. Doar tu te poți ajuta! Numărul norocos al zilei: 14.

FECIOARĂ

O alegere importantă nu se face în glumă! Nu ești deloc atent, nu te concentrezi atunci când în discuție este o chestiune serioasă. Ai mare grijă, pentru că nu e confortabil să ajungi în punctul în care să regreți ceea ce ai ales. Fă alegeri bune din prima! Numărul norocos al zilei: 17.

CITEȘTE ȘI: Horoscop 7 ianuarie 2021. Zi decisivă în plan sentimental pentru una dintre zodii

BALANȚĂ

Planul pe care îl aveai ppentru azi se poate amâna. Fie intervine ceva, fie nu ai gestionat corect pașii, pentru a duce la bun sfârșit ceea ce ai plănuit. Învață din fiecare greșeală și fii atent la detalii când în joc sunt decizii care privesc și viața ta. Numărul norocos al zilei: 21.

SCORPION

Simți că bați pasul pe loc, iar răbdarea ta are și ea o limită! Ești hotărât să pui punct unei situații care nu avansează deloc. Chiar dacă cei din jur te sfătuiesc să nu o faci, tu ai decis să te eliberezi de această tensiune. Oricum…altfel nici nu ai putea să te ocupi de ceva nou! Poate că ai ales bine! Numărul norocos al zilei: 18.

SĂGETĂTOR

Invidia pe care o simți pentru o persoană din jurul tău nu va duce la nimic bun. Persoana de lângă tine are unele capacități, care te fac să te simți în inferioritate. Fără să vrei te compari mereu cu ea și vrei cu orice preț să-i pui bețe în roate. O strategie proastă! Schimbă abordarea! Numărul norocos al zilei: 1.

CAPRICORN

Armonia din relația ta lipsește cu desăvârșire. Dacă partenerul lipsește de lângă tine îi simți lipsa. Dacă sunteți împreună comunicarea nu există. Depinde numai de tine să readuci „viața” în relația ta și dorința de a petrece timpul împreună. Numărul norocos al zilei: 15.

VĂRSĂTOR

Un obsacol care se ivește astăzi îți dă toate planurile peste cap. Nu dispera! Este mai mult un test al răbdării. Stai pe loc, nu lua decizii la disperare și ai să vezi ca lucrurile se văd mai clare. Numărul norocos al zilei: 11.

PEȘTI

Ești omul de echilibru pentru un prieten care trece prin momente grele. Are probleme financiare și este cuprins de un sentiment de disperare. îi poți întinde o mână de ajutor: fie că e vb de un sfat sau un ajutor material. Totul e să fii lângă el să nu se simtă singur. Numărul norocos al zilei: 22.