Connect with us
Horoscop ora 5: 5 ianuarie 2021. Care este cifra zilei de marți

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 5 ianuarie 2021. Care este cifra zilei de marți

Horoscop ora 5: 5 ianuarie 2021. Cifra zilei este 11. Această cifră este un număr puternic, cu un impact major. Cifra 11 are o vibrație aparte, reprezentând perfecțiunea și ciclicitatea. Repetiția cifrei 1 aduce trăiri intense și impulsuri către ocupații creative și intelectuale.

BERBEC

Ești pasionat de tot ce înseamnă trecut și istorie. Ești interesat în perioada aceasta chiar și de propriul trecut, legăturile de familie și strămoșii pe care i-ai avut. Cercetează, poate afli lucruri interesante!

Numărul norocos a zilei: 3

TAUR

7 este cifra care te călăuzește astăzi, iar în 2021, cifra 7 va fi extrem de importantă, atrăgând norocul și sănătatea. Ai o zi excelentă pe toate planurile.

Numărul norocos a zilei: 7

GEMENI

Ai de plătit o datorie și nu știi pe unde să-ți scoți cămașa. Din punct de vedere financiar, anul a început destul de prost și nu se văd îmbunătățiri în următoarele luni. Trebuie doar să înveți lecția chibzuinței.

Numărul norocos al zilei: 5

RAC

Vei urmări o discuție aprinsă între doi colegi, sau poate chiar prieteni. Această situație te va face să îi privești cu alți ochi, ba chiar va reprezenta un duș rece apropo de relațiile tale cu cei din jur. Iei decizia să fii atent în cine te încrezi.

Numărul norocos a zilei: 9

LEU

Vrei să faci o achiziție importantă, iar asta e ziua în care reușești! Vei decide exact ce să cumperi și vei face și plata pentru respectivul obiect/serviciu. Aceasta zi este una bună pentru a pune în practică orice îți dorești să faci!

Numărul norocos a zilei: 11

Citește și: Horoscop 5 ianuarie 2021. Zodia care începe să caute răspunsuri la întrebări sensibile

FECIOARĂ

Nu uita să zâmbești! Poate că ai o perioadă mai grea, dar trebuie să o depășești cu optimism. Numerologia prezintă aspecte favorabile pentru tine, iar totul va merge înspre bine!

Numărul norocos a zilei: 1

BALANȚĂ

Ai decis să pornești pe un drum în care sănătatea ta e pe primul loc. Astfel, te apuci de sport, umpli frigiderul cu legume și te documentezi cât de mult poți pe această temă. Vei reuși să îți întărești imunitatea.

Numărul norocos a zilei: 7

SCORPION

În război și în dragoste totul e permis. Dar tu oare câte vei mai permite partenerului până să izbucnești? Arzi mocnit de ceva vreme și acum ar fi momentul să îi spui orice ai pe suflet!

Numărul norocos a zilei: 5

SĂGETĂTOR

Este o zi grozavă pe plan profesional, te vei face remarcat, iar totul va merge ca pe roate. Ești mândru de poziția ta și investești toate energiile în această direcție. Vei vedea roadele curând!

Numărul norocos a zilei: 3

CAPRICORN

Apetitul tău pentru cunoaștere e mai mare ca niciodată. Vrei să afli mult, vrei să citești, să discuți și să dezbați idei. Ciulește bine urechile, nu se știe ce idei interesante afli pentru cariera ta!

Numărul norocos a zilei: 8

VĂRSĂTOR

Pe plan amoros stai mai bine ca niciodată. Ești jovial, parcă plătești pe un norișor roz, iar partenerul tău e părtaș la această armonie din casa voastră. Faceți planuri de viitor.

Numărul norocos a zilei: 3

PEȘTI

Ești mai orientat spre artă ca niciodată. Asculți muzică, privești tabloul, poate ești chiar tu un mic artizan. Nu e deloc un moment rău să te gândești să transformi pasiunea ta într-o carieră.

Numărul norocos a zilei: 6

Acesta a fost horoscopul de la 5 – 5 ianuarie 2021. Este o zi plină, care va reprezenta încheierea unui ciclu pentru mulți nativi!

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top