Connect with us
Horoscop ora 5. Berbecii petrec timp prețios cu familia

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5. 22 decembrie 2020 Berbecii petrec timp prețios cu familia

Horoscop ora 5 22 decembrie 2020 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt cele mai importante provocări pentru zodia ta. Numarul care conduce ziua astăzi este 11. Persoana care are numărul destinului 11 este preocupată în mod deosebit de iluminare spirituală, întrucât numărul 11 este asociat spiritualității. Fiind unul dintre numerele superioare, numărul 11 conferă o înțelegere superioară și o cunoaștere dincolo de limitele obișnuite.

În general, cel care are numărul destinului 11 transcende limitele obișnuite: este extrem de intuitiv, avangardist, idealist, vizionar. Are o personalitate aparte, fascinantă și are mult de oferit societății.

Horoscop ora 5 22 decembrie 2020 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Petrece timp prețios cu familia ta. Azi ești înconjurat de oameni minunați, de persoane care îți transmit o stare de bine de care aveai nevoie. Scapi în sfârșit de stres, de moleșeală, de oboseala provocată de muncă. Numărul norocos al zilei: 11.

TAUR – Adu-ți aminte de sarcinile importante pe care le ai de dus la bun sfârșit. E o etapă nouă în viața ta care începe azi și nu ai voie să pornești pe noul tău drum cu lecțiile neterminate. Numărul norocos al zilei: 13.

GEMENI – Ai încredere în intuiția ta. Dacă îți spune că nu trebuie să riști, că nu ești încă pregătit pentru o nouă etapă din punct de vedere carieristic, mai stai puțin pe bară. Numărul norocos al zilei: 4.

RAC – Privește cu admirație către cei din jur, către acei oameni care ți-au fost aproape și te-au ajutat la bine și la greu. Azi e timpul să îi răsplătești pentru tot binele pe care ți l-au făcut. Numărul norocos al zilei: 6.

LEU – Prieteniile din ziua de azi se duc și vin, ca vremea. Te simți ușor stingher pentru că nu știi pe cine să mai crezi, cu cine să vorbești despre chestiunile care te sensibilizează. Alege-ți cu grijă oamenii! Numărul norocos al zilei: 10.

FECIOARĂ – Nu privi cu superficialitate situațiile prin care trebuie să treci azi. Se schimbă o serie de aspecte în viața ta. Trebuie să ții cont că numai cu profunzimea ta vei reuși să faci lucruri de succes. Numărul norocos al zilei: 1.

BALANȚĂ – Nu pune la suflet toate criticile din jur. Este momentul să te împarți între persoane care se află la polul opus, dar cu care poți păstra o relație frumoasă. Numărul norocos al zilei: 5.

SCORPION – Anturajul în care te învârți azi te va ajuta să înțelegi mai bine unele chestiuni. Poate că este timpul să vezi lumea cu mai multă atenție, fără să ai așteptări absurde. Nimic și nimeni nu e perfect. Numărul norocos al zilei: 7.

SĂGETĂTOR – Te bucuri de vizita unei persoane pe care o iubești mult. Surprizele se țin lanț în viața ta. Bucură-te de momentele frumoase prin care treci azi. Numărul norocos al zilei: 8.

CAPRICORN – Totul se întâmplă la momentul potrivit. Nu îți mai face griji inutile pentru că totul se rezolvă mai devreme sau mai târziu. Numărul norocos al zilei: 10.

VĂRSĂTOR – Dacă ai putea prelungi la nesfârșit starea de bine, ai face-o cu mare drag, însă viața nu e niciodată previzibilă. Brusc te nimerești într-un lac de tristețe. Înoată, înoată și iar înoată. Vei ajunge la mal. Numărul norocos al zilei: 3.

PEȘTI – Simți că ești mai slab, că te-a obosit prea mult munca din ultima vreme. Ai ocazia să faci o serie de eforturi ca să depășești această stare de moleșeală. Hai, încă puțin și vei vedea la final cât de bine va fi. Numărul norocos al zilei: 17.

Daniela Stanciu a studiat astrologia la Londra s-a specializat in astrologie si numerologie si este pasionata de astre.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top