Connect with us
Horoscop ora 5: 21 decembrie 2020. Scorpionii trebuie să învețe să fie mai toleranți

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 21 decembrie 2020. Scorpionii trebuie să învețe să fie mai toleranți

Horoscop Ora 5, numarul destinului de azi este 1 ceea ce va aduce vești grozav de puternice. Acest 1 aparent inofensiv este brutal, fie aduce vești extraordinare de bune, fie extraordinare de proaste. Numărul zilei este 3.

Horoscop ora 5 21 decembrie 2020 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Ceva planificat de o vreme se poate da peste cap. Astăzi lucrurile iau o întorsătură neașteptată, așa că ai mare grijă la tot ce faci de acum înainte. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR – Privești spre viitor cu multă încredere, mai ales că azi descoperi o serie de lucruri care par a fi în avantajul tău. Continuă pe același drum și bucură-te de tot ce se întâmplă. Numărul norocos al zilei: 11.

GEMENI – Porți discuții în contradictoriu cu persoanele dragi și ai multe de învățat. E momentul să stabilești cu exactitate anumite priorități. Numărul norocos al zilei: 13.

RAC – Norocul vine exact de unde nu te aștepți. Azi ai ocazia să faci treabă bună. Trebuie să fii pregătit pentru orice. E o zi plină de surprize plăcute din toate punctele de vedere. Numărul norocos al zilei: 3.

LEU – Trebuie să te concentrezi cu atenție la lucrurile pe care le ai de învățat de la cei vârstnici din familie. Pregătește-te temeinic pentru o zi plină de sfaturi înțelepte. Numărul norocos al zilei: 8.

FECIOARĂ – Nicio rană nu se vindecă peste noapte, mai ales dacă e vorba de una sufletească. Azi îți vei da seama de o serie de lucruri și vei conștientiza unde ai greșit și tu de-a lungul vremii. Numărul norocos al zilei: 9.

Citeste si: Horoscop până în 2030, următorii 9 ani sunt cruciali pentru 3 zodii

BALANȚĂ – Fii alături de cei care ți-au demonstrat că îți sunt apropiați în ultima vreme. Arată-le și tu afecțiune. Numărul norocos al zilei: 1.

SCORPION – Trebuie să înveți să fii mai tolerant oricât de greu ar fi acest lucru. Ascultă ce au de zis și ceilalți și nu îi mai întrerupe. Numărul norocos al zilei: 2.

SĂGETĂTOR – Evită discuțiile pe teme politice sau religioase azi pentru că riști o ceartă zdravănă și numai de astfel de conflicte nu aveai nevoie în această perioadă. Numărul norocos al zilei: 7.

CAPRICORN – Nu știi ce să faci în situația în care te afli, însă asta te poate ajuta. Naivitatea are rostul ei, iar dacă o lași să se vadă s-ar putea să ai de câștigat. Numărul norocos al zilei: 6.

VĂRSĂTOR – Indiferent cum e vremea de afară trebuie să faci efortul de a răspunde invitației prietenilor tăi. Te tot plângeai că nu te scoate nimeni în oraș, iar acum când ai această ocazie îți vine să refuzi? Numărul norocos al zilei: 17.

PEȘTI – Spune da schimbărilor, fă eforturile necesare pentru a demonstra că nu ești îngust la minte, că toate lucrurile se rezolvă. Ba chiar poți dovedi chiar tu că ai soluția potrivită tuturor problemelor cu care se confruntă cei din jur. Numărul norocos al zilei: 10.

Horoscop ora 5 – Cifra de destin din 21 decembrie 2020, caracteristici

Principalele tendințe în viață sunt individualismul, independența și dorința de realizare personală.

Scopul în viață este obținerea independenței. Pentru aceasta, va trebui să parcurgeți două etape. Mai întâi, trebuie să învățați să stați pe picioarele dumneavoastră și să nu depindeți de alții. După ce ați devenit independent, va trebui să invățați să fiți un conducător.

Mulți conducători militari, șefi de companii sau lideri politici au numărul destinului 1. Acest număr vă conferă un mare potențial de a deveni conducător, dar nu veți suporta să fiți condus de alții.

În numeroase cazuri, cei care au numărul destinului 1 se luptă toată viața pentru a se descătușa din dependența față de alții și nu mai apucă să se bucure de beneficiile independenței.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top