Connect with us
Horoscop ora 5 pentru 20 februarie. Există șanse ca Gemenii să câștige bani

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5 pentru 20 februarie. Există șanse ca Gemenii să câștige bani

Horoscop ora 5: 20 februarie 2021. Este o zi cu mare noroc la bani, mai ales pentru nativii din zodia Gemeni. Cifra care guvernează ziua de sâmbătă este 9. Aceasta aduce un randament foarte bun în soluționarea situațiilor zilnice. În astrologie, numărul 9 este asociat Fecioarei, aducând meticulozitate, dar și critică. Este o zi în care se vizează evoluția și perfecționismul.

Este o zi groazavă pentru încheierea unor contracte și pentru definitivarea unor proiecte.

Horoscop ora 5 – 20 februarie. Vin banii pentru mai multe zodii

Ziua de 20 februarie a anului 2021 este marcată de cifra 9. Aceasta vine cu anumite schimbări pentru zodii, mai ales pe plan financiar. Gemenii, de exemplu, au cele mai mari șanse de a-și rotunji veniturile. De asemenea, în general, ziua de 20 februarie vine cu mari bucurii în ceea ce privește finalizarea unor proiecte sau sarcini.

Berbec

Vrei să arăți tot ce poți și ești pus pe treabă pentru a-ți demonstra calitățile, dar și cunoștințele. Te pui pe muncă intensivă, dar din fericire astrele își surâd și ai parte doar de realizări azi!

Numărul norocos al zilei: 1

Taur

Te-ai hotărât să începi un nou hobby, iar acum ești mai determinat ca niciodată să te ocupi de pasiunea ta. Vei reuși să te dedici total!

Numărul norocos al zilei: 6

Gemeni

Pentru cei mai mulți nativi ai zodiei Gemeni, încă de dimineață se anunță vești bune pe plan financiar. Dacă ești născut în acest semn, te poți aștepta la mari câștiguri. Felicitări, e ziua ta bună!

Numărul norocos al zilei: 9

Rac

Ești intrigat de o situație în care ești pus și devii foarte curios în legătură cu anumite persoane din cercul tău de prieteni. Te bucuri de succes în tot ce îți propui.

Numărul norocos al zilei: 6

Leu

Te trezești prost dispus și reușești să te enervezi din orice. De altfel, pe tot parcursul zilei vei fi irascibil. Ești predispus la cheltuieli impulsive.

Numărul norocos al zilei: 4

Fecioară

Această zi de sâmbătă reprezintă pentru tine puntea dintre trecut și viitor. Vei reuși să închei un capitol și să pornești pe un nou drum.

Numărul norocos al zilei: 5

Balanță

Ești încântat de o surpriză primită din partea partenerului de viață. Ai parte de o zi cu multe bucurii și pentru tine vin banii foarte ușor.

Numărul norocos al zilei: 2

Scorpion

Dedici mult timp studiului sau măcar cititului de relaxare, vrei să te informezi din ce în ce mai mult. Vei acumula multe informații noi.

Numărul norocos al zilei: 9

Citește și: Horoscop de weekend 20-21 februarie. Se anunță un sfârșit de weekend interesant

Săgetător

Ești înconjurat de conflicte și totuși reușești să fii o oază zen. Tu ești cel care le asigură armonia celor apropiați, felicitări! Ai și mare noroc la bani.

Numărul norocos al zilei: 2

Capricorn

Vrei să scapi de remușcări și lucrezi foarte mult pentru a-ți regăsi echilibrul. Vei vedea că vei reuși să te simți mai bine după această zi.

Numărul norocos al zilei: 11

Vărsător

Ești foarte capricios și parcă nimic nu-ți este pe plac. Ai nevoie de confirmări și tot cauți părerile celor din jur. Nu uita că adevărul este doar în interiorul tău.

Numărul norocos al zilei: 5

Pești

Ești dezamăgit de gestul cuiva drag, dar reușești să depășești destul de repede momentul neplăcut. Pentru a găsi o soluție, apelezi la un prieten.

Numărul norocos al zilei: 1

Acesta a fost horoscopul zilei de la ora 5. În 20 februarie, toți nativii vor reuși să-și împlinească dorințele. O zi frumoasă tuturor.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top