Connect with us
Horoscop ora 5: 21 februarie. Cifra norocoasă 1 este semnul înălțării spirituale

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5: 21 februarie. Cifra norocoasă 1 este semnul înălțării spirituale

Horoscop ora 5 pentru 21 februarie 2021. Ziua de duminică este guvernată de numărul 1. Cifra 1 este cifra liderului și este influențată de Soare. Semnificația cifrei 1 este asociată intelectului și duce la înălțare spirituală.

Ziua de 21 februarie se anunță una foarte puternică pentru zodii. Horoscopul de la 5 aduce vești bune pentru toți nativii!

Horoscop ora 5: 21 februarie. Cifra norocoasă 1

Cifra 1 este a noilor începuturi, simbolizând schimbarea, evoluția. Este guvernată de Soare, deci duce nativii zodiilor spre centrul universului. În astrologie, cifra 1 reprezintă inițiativa, energia, perseverența, dar și egoismul și încăpățânarea. Ce se va întâmpla duminică cu zodiile.

BERBEC

Ești pregătit să porți o conversație frustrantă, despre care știi că nu se va termina bine. Ai parte de câteva ore dificile, dar apoi reușești să te destinzi.

Numărul norocos al zilei este 11

TAUR

Influența Soarelui te face să fii extrem de optimist. Simți că vei reuși orice îți propui și ai mare încredere în forțele tale. Profită de energii, ca să rezolvi situații care îți stau ca o povară pe umeri.

Numărul norocos al zilei este 2

GEMENI

Desigur că vrei să reușești tot ce îți propui, dar parcă nimic nu merge bine. Ești din ce în ce mai pesimist și crezi că nu o vei scoate la capăt. Poate e momentul să abandonezi niște proiecte.

Numărul norocos al zilei este 7

RAC

Ești cuprins de o mare sete de cunoaștere și parcă ceva te îndeamnă spre un domeniu practic, precum olăritul, lucrul manual, traforaj sau altceva similar. Lasă frâu liber creativității.

Numărul norocos al zilei este 8

LEU

Ești perseverent și te lupți pentru a finaliza o sarcină de serviciu. Chiar dacă este duminică, aloci multe ore pentru a o rezolva și ai șanse mari de reușită.

Numărul norocos al zilei este 9

FECIOARĂ

Te pregătești pentru o nuntă, un botez sau ceva similar. Toată ziua ta este legată de un nou început și te concentrezi foarte mult în acest scop.

Numărul norocos al zilei este 1

BALANȚĂ

Faci foarte mult sport, mănânci sănătos, vrei să te concentrezi mai mult pe sănătatea ta. Este o perioadă bună să faci schimbări!

Numărul norocos al zilei este 3

Citește și: Horoscop rune Mihai Voropchievici 22-28 februarie, berbecii primesc cadouri

SCORPION

Treci printr-o pasă grea și ești extrem de irascibil. Ai pierdut un contract important și nimic nu te poate consola. Ai nevoie de timp ca să depășești momentul.

Numărul norocos al zilei este 6

SĂGETĂTOR

Cauți tot felul de metode pentru a-ți rotunji veniturile. Ai grijă însă să nu te bagi în lucruri dubioase, din care vei ieși foarte greu. Fii mai selectiv!

Numărul norocos al zilei este 2

CAPRICORN

Nimic nu te bucură mai tare decât o casă organizată și o minte limpede. Ești foarte concentrat spre a-ți face un cămin cât mai confortabil.

Numărul norocos al zilei este 4

VĂRSĂTOR

Nu ai chef de nimic și ești sleit de puteri. Vei face tot ce-ți stă în putință ca să fugi de sarcinile zilnice. Meriți și tu timp pentru tine!

Numărul norocos al zilei este 1

PEȘTI

Trebuie să îți asumi responsabilitatea într-o problemă pe care o eviți de mult. Vrei să rezolvi într-un final situația pentru a-ți lua o piatră de pe suflet și vei reuși.

Numărul norocos al zilei este 5

Horoscopul de la 5 anunță că ziua de 21 februarie este una grozavă. Reprezintă un nou început, iar nativii vor avea energia necesară pentru a face schimbări importante în viața lor.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top