Connect with us
Horoscop țigănesc luna mai 2019. 2 zodii au parte numai de succese

Știri

Horoscop țigănesc luna mai 2019. 2 zodii au parte numai de succese

Horoscop țigănesc luna mai 2019. Este o lună a succesului pentru cel puțin două semne zodiacale. Vor avea parte o serie de momente frumoase, de schimbări în bine.

Horoscopul țigănesc pe luna mai 2019 pentru fiecare zodie

PUMNAL – EBRBEC: Luna mai, a cincea din an, vine pentru tine cu o serie de oportunități noi, mai ales din punct de vedere profesional. Trebuie să regândești totul în cel mai mic detaliu.

COROANĂ – TAUR: Cea de-a cincea lună din an va fi pentru tine una cu totul specială. La capitolul amoros vei avea parte de cele mai multe surprize.

SFȘENIC – GEMENI: Te străduiești mult să iasă toate lucrurile ca la carte și în luna mai vei avea parte de câteva câștiguri substanțiale. Ai parte de baftă la bani.

ROATĂ – RAC: Nu te uita în trecut căci în luna mai va trebui să te concentrezi mai mult asupra prezentului și asupra viitorului. Va trebui să te desprinzi de toate relele trecutului.

STEA – LEU: În luna mai vei avea parte de multe surprize din punct de vedere profesional. Nu căuta să înțelegi lucrurile din prima pentru că nu îți va ieși.

CLOPOT – FECIOARĂ: Luna mai va fi una complet imprevizibilă pentru tine. Te vor remarca mulți oameni importanți și vei avea ocazia să îți schimbi viața.

MONEDĂ – BALANȚĂ: Te joci cu focul și riști o serie de transformări spectaculoase tocmai datorită acestui curaj. Ai de ales între două rele.

Scorpionii pun cariera pe primul loc

CUȚIT – SCORPION: Nu face nimic de dragul de a face, ci concentrează-te pe aspectele fundamentale ale vieții. Cariera ta este pe primul loc în luna mai.

TOPOR – SĂGETĂTOR: În mai te împaci cu rudele cu care erai certat și ai parte de multe surprize frumoase. Unele rude vor fi aproape de tine la momente de cumpănă.

POTCOAVĂ – CAPRICORN: Realizările tale au ceva de așteptat. Ai mult de muncă în continuare, așa că pedelează cu putere.

CUPĂ – VĂRSĂTOR: În luna mai reușești să te redresezi din punct de vedere financiar. Vei primi multe cadouri și vei avea oportunitatea de a-ți schimba viața în bine.

CAPELĂ – PEȘTI: În luna mai te așteaptă două noi începuturi: Unul în dragoste, unul în carieră. Trebuie să te pregătești temeinic.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top