Connect with us
Horoscop dragoste luna mai 2019 - Două zodii își refac viața sentimentală

Știri

Horoscop dragoste luna mai 2019 – Două zodii își refac viața sentimentală

Horoscop dragoste luna mai 2019: În mai, multe zodii se îndrăgostesc, iar două e foarte probabil să înceapă o relație cu cineva de care s-au despărțit în trecut.

Zodiile de foc suferă din dragoste?

S-ar putea spune că din punct de vedere amoros, zodiile de foc au o lună destul de interesantă. Nimic nu va mai fi la fel pentru ele.

Berbecii, Săgetătorii și Leii vor avea aventuri sexuale dacă vor dori să se rezume doar la acest tip de plăcere, însă cu iubirea mai au de lucrat.

Șarmul lor nu va mai fi suficient pentru a convinge partenerul de viață să fie alături de ele la bine și la greu. Acești nativi trebuie să se maturizeze din punct de vedere emoțional.

Zodiile de aer, aventuri, dar și decepții

Gemenii au parte de momente frumoase din punct de vedere amoros. Se vor concentra ceva mai mult pe latura sentimentală a vieții lor, chiar dacă vor avea și câteva decepții.

Balanțele și Vărsătorii, în schimb, vor porni cu stângul în relațiile pe care le vor începe în această lună. Au multe lucruri de îndurat pentru a fi fericiți.

Zodiile de apă, noroc în dragoste cu nemiluita

Racii, Scorpionii și Peștii se simt ca niște adolescenți în luna mai. Se poate spune că pentru ei această lună este cu adevărat a dragostei și nu februarie, când au loc două zile dedicate îndrăgostiților.

Zodiile de pământ, aventuri… primejdioase

Taurii sunt cei mai stabili din punct de vedere emoțional în luna mai. Vor avea parte de câștiguri pe toate planurile. Se vor înțelege bine atât cu partenerul cât și cu prietenii și familia acestuia.

Fecioarele au parte de multe aventuri amoroase. Deși se țin tari și spun că nu vor să se mai îndrăgostească, în luna mai Cupidon le poate strica jocul.

Capricornii continuă să fie la fel de cuceritori și nu e exclus să înceapă o frumoasă poveste de dragoste.

Horoscop Minerva Mai 2019 Berbec.

Posibil să ai un început de lună în forță dacă ne gândim la crucea cardinală din perioada 1 – 10 mai care marchează începutul lunii cu o tonalitate mai aspră, noroc că ai energia și puterea de a face lucrurile să meargă.

Orizonturile se extind și lumea ta este cu ferestrele largi deschise după Luna Nouă din 5 mai. Posibilități, oamenii și șanse de neimaginat vor fi în jurul tău. Horoscop Minerva Mai 2019 Berbec. Punct critic la mijlocul lunii, ai grijă la semne

Horoscop Minerva Mai 2019 Taur.

Venus este în Berbec, în Casa a 12-a, casă spirituală și se îndreaptă cu pași repezi spre domiciliu. Dacă dragostea nu era profundă înainte, s-ar putea să devină acum.

Urmările Lunii Noi din 5 mai, sugerează că poți rezolva orice problemă, mare sau mică, dar destul de stringentă și care poate să aducă complicații personale cu cineva care are grijă de tine. Horoscop Minerva Mai 2019 Taur. Ai doua mari încercări, dar și o provocare pe măsură

Horoscop Minerva Mai 2019 Gemeni.

Mercur, stăpânul tău planetar, mărșăluiește de acum prin Gemeni, în domiciliu, și încearcă să corecteze o serie de greșeli din ultimele săptămâni. Seamănă cu un duș cu apă rece, nu trebuie decât să ții pasul cu el și să îți asumi responsabilitatea pentru greșelile comise.

Urmările Lunii Noi din 5 mai semnalează că un iubit poate deveni sălbatic de…generos, sau ar putea fi aproape sufocat în manifestările și demonstrațiile de admirație și de afecțiune. Știe cât de mult dorești asta. Vrea să te simți bine alături de el/ea. Mercur te împinge îninte dar nu îți dă brânci. Mai e până acolo. Dă-i timp. Horoscop Minerva Mai 2019 Gemeni. Relațiile sentimentale sunt în pericol

Horoscop Minerva Mai 2019 Rac.

Începiluna cu un trigon minor între Lilith, Uranus conjunct cu Venus și Marte, pe care este posibil să îl resimți puternic ca pe o nefericire imaginară. Fii răbdător și plin de compasiune, mai ales cu tine însuți/însăți.

Mersul la muncă și rutina zilnică au ajuns susține însă poziția. Ai o mare satisfacție din treburile pe care le faci, cu stres scăzut, care te mențin ancorat în prezent și fericit, pe măsură ce sezonul concediilor se apropie. Mercur te-ar putea provoca la frământări interne, însă ar putea fi prea curând să înerci să corectezi o neînțelegere. Dă-ți timp. Horoscop Minerva Mai 2019 Rac. Luna Nouă îți aduce fericirea mult așteptată

Horoscop Minerva Mai 2019 Leu.

La tine, Luna Nouă din 5 mai, aduce o cruce cardinală care implică opoziția nodurilor lunare și conjuncția Saturn – Pluto și Venus care se opune Parții Norocului și care ar putea provoca o zi de 5 mai dificilă, dar tu poți face față oricui ar putea încerca să îți dea peste cap planurile. Te vei împotrivi cu toată ființa. Bazează-te pe creativitate, este mesajul Lunii Noi.

Ai idei și planuri care să îți permită să faci ca lucrurile să meargă în familie. Mercur îți cere să apeși pe butonul de pauză și să lași lucrurile să revină la normal în ritmul propriu. Horoscop Minerva Mai 2019 Leu. Fii foarte antent cum gestionezi banii

Horoscop Minerva Mai 2019 Fecioară.

Mercur în Berbec pare că a făcut legea pentru tine. Fă lucrurile în topica ta, cum ești obișnuit și oferă-ți plăcerile mărunte. De pe 5 mai, seara, parcă viața de acasă va devini mai strălucitoare, mai fericită și mai confortabilă imediat după Luna Nouă. Te simți în siguranță, și mulțumit în spațiul propriu.

Fă o fereastră în tavan și redescoperă cerul. Mercur este solitar cu tine, mai ales că neînțelegerile, greșelile, neglijența nu se vor termina imediat, dar vor începe să se diminueze. Horoscop Minerva Mai 2019 Fecioară. Bani vin, dar și pleacă

Horoscop Minerva Mai 2019 Balanță.

Stabilirea priorităților în ordinea lucrurilor ar putea fi dificil de stabilit la începutul lunii, deoarece alții ar putea cerea mai mult sau poate va trebui să dai o mână de ajutor unor nevoiași.

Este posibil să îți stabilești clar limitele dacă vrei să faci totul așa cum ai intenționat. Cu toate acestea, latura ta plină de compasiune poate câștiga și te poți afla în situația de a cere ajutorul cuiva, chiar dacă trebuie să îți sacrifici propria notorietate.

Luna Nouă din 5 mai, care are loc în sector partenerial poate fi neașteptat de bună în sensul că ai șansa să lansezi un produs nou sau un web ori să semnezi, în sfârșit, un acord sau un contract pe care le discuți din iarnă. Horoscop Minerva Mai 2019 Balanță. Tensiunile se eliberează

Horoscop Minerva Mai 2019 – Scorpion.

Posibilitățile creative și romantice sunt din belșug în această lună, însă ele vor necesita și mulți bani. Gândește-te foarte atent la costul unui proiect creativ sau al unei noi relații.

Deși acest lucru poate părea mercantil, Universul te îndeamnă să ai încredere în instinctele tale. Ai o capacitate înnăscută de a ști când ceva nu este așa cum ar trebui să fie, iar în primele zile ale lunii mai ai șansa să le demonstrezi dar să le și folosești.

Luna Nouă din 5 mai are loc în sector partenerial și se pare ca te va determinat să preiei inițiativa cu privire la unele proiectele-cheie. Horoscop Minerva Mai 2019 – Scorpion. Mici probleme cu banii

Horoscop Minerva Mai 2019 – Săgetător.

În timp ce s-ar putea să te simți plin de viață și vigoare, scena casnică precum și membrii familiei pot necesita sprijin pe tot parcursul lunii mai. Cineva ar putea să se simtă singur și să aibă nevoie de atenția ta, și dacă da, este ceva de rezolvat cu ușurință, fără a compromite propria-ți ordine de zi.

Luna Nouă din 5 mai are loc în Taur, în Casa muncii și a rutinei sociale, ocazie numai bună, pentru tine deoarece șansa de a stabili prioritățile pentru următoarele săptămâni este maximă. Horoscop Minerva Mai 2019 – Săgetător. Prioritățile tale devin tot mai clare

Horoscop Minerva Mai 2019 – Capricorn.

La începutul lunii, ai putea simți nevoia să te retragi din lume și vrei să rămâi singur, dar, în același timp, ai putea fi preocupat de o problemă care nu are nimic de-a face cu tine.

Părerea mea este că o perspectivă detașată ar fi cea mai bună acum, deoarece îți va permite să înțelegeți adevărata problemă. Cu toate acestea, problema ar putea să îți mai provoace nopți albe o vreme, până se rezolvă, nu ai nevoie decât de răbdare și nu de implicare. Horoscop Minerva Mai 2019 – Capricorn. Luna nouă are mare efect asupra ta

Horoscop Minerva Mai 2019 Vărsător

Pe 1 și 2 mai, s-ar putea să te întrebi dacă cineva din familie nu cumva profită de tine, mai ales că Soarele este în casa a 4-a, sectorul familiei și a gândurilor tale, unde se întâlnesc Soarele cu energicul Uranus în Taur. În acest caz, ai încredere în intuiție și nu vei greși prea mult.

Universul te încurajează să îți acordzi o atenție deosebită atunci când faci cumpărături sau când te ocupi de hârtii ori procese care implică mulți bani. Este vital să citești orice act, orice clauză și să verifici că totul să fie în ordine pentru tine. Horoscop Minerva Mai 2019 Vărsător – Planurile se schimbă

Horoscop Minerva Mai 2019 – Pești.

După luna nouă din 5 mai, ai deschis drum unei perioade mai simple și mai relaxate așa că lasă magia momentului, să lucreze pentru tine în cariera sau în poziția publică.

Dacă există ceva specific pe care ai vrut să-l întâmpini, dă-i o șansă să se manifeste și să apară în fața ochilor tăi. Mercur sugerează că neînțelegerile pot persista, dar problemele sau complicațiile încep să-și piardă din influență. Horoscop Minerva Mai 2019 – Pești. Visele ți se îndeplinesc luna aceasta

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top