Care sunt sufletele gemene ale zodiacului. Nativii care comunica telepatic

Huff
30.03.2019
Care sunt sufletele gemene ale zodiacului. Nativii care comunica telepatic

Multe persoane au senzatia ca pot comunica telepatic cu ceilalti, adica fara sa foloseasca cuvinte sau gesturi. Vezi care sunt perechile de zodii care isi transmit mesaje cu puterea gandului.

Sufletele gemene ale zodiacului:

1. FECIOARA & SCORPION

Fecioara vine cu o sensibilitate frumoasa, nascatoare de arta, iar Scorpionul vine cu strategia, cu transformarea oricarui proiect intr-o capodobera respectand toti pasii. Atat Scorpionul cat si Fecioara inteleg foarte bine frustrarile celuilalt, oferindu-si sprijin neconditionat cand vine vorba de o cumpana sentimentala.

Scorpionul are darul de a face Fecioara sa zambeasca atunci cand e trista, fara sa ii spuna absolut nimic. Fecioara se poate vindeca doar gandindu-se la Scorpion, deoarece pentru ea este un model de urmat, mai ales in situatii dificile.

Scorpionul invata de la Fecioara sa fie mai maleabil, mai empatic, iar Fecioara invata sa fie mai tare cand o apuca plansul si sa se organizeze tinand cont de toate variantele ce pot crea sincope.

Citește și:

2. BALANTA & GEMENI

Balanta si Gemenii sunt doua zodii duale. Sunt ca niste monede. Pe o fata se vede veselia, bunatatea, generozitatea, iar cealalta fata a monedei ascunde frustrarea, durerea, irascibilitatea.

Balanta ii comunica Geamanului cand trebuie sa vorbeasca sau cand trebuie sa taca printr-o simpla privire. Geamanul ii da Balantei forta sa zambeasca atunci cand cerul este gri si o ajuta sa treaca de orice nedumerire. Cele doua semne se completeaza atat de bine incat pot provoca invidii in jurul lor.

3. CAPRICORN & PESTI

Relatia dintre un Capricorn si un nativ nascut in zodia Pesti este foarte interesanta. Unul e materialist si fixist – Capricornul -, celalalt este sensibil si cameleonic. Multa lume se intreaba cum de se inteleg atat de bine aceste doua suflete gemene. Explicatia este simpla.

Atat Capricornul cat si Pestele sunt doua semne introvertite. Fiecare arata altceva decat ce ascunde in interior. Aparent, Capricornul poate fi un despot ahtiat dupa bani, insa, daca il cunosti in profunzime vei vedea ca este foarte sensibil. Pestele face la fel. Are imaginea de om neajutorat, aproape mereu suparat pe viata, dar in interiorul sau stie foarte bine ce vrea si mai ales cum sa faca bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *