Connect with us

Horoscop

Ce carieră ți se potrivește în funcție de zodie

Dacă simți că slujba nu ți se potrivește, e posibil ca de vină să fie ziua în care te-ai născut. La fel ca toate celelalte aspecte ale vieții și cariera este influențată de semnul zodiacal sub care te-ai născut.

Astrologul american Kelli Fox a dezvăluit pentru revista Harpers Bazaar ce fel de slujbă ți se potrivește, în funcție de zodie.

Berbec:

Berbecii au stofă de lideri. Le place autoritatea și nu au probleme în a prelua conducerea la locul de muncă. Au nevoie de multă libertate și pot avea probleme într-un mediu cu multe reguli și restricții. Berbecii pot avansa foarte rapid la locul de muncă, atât timp cât se țin de promisiuni și duc până la capăt proiectele în care se implică.

Pentru Berbeci este foarte important să își dezvolte abilitățile interpersonale, deoarece nu fac întotdeauna ce au spus. Au tendința de a începe multe proiecte, însă nu le duc la capăt de unii singuri. Atunci este nevoie de o echipă bună de colegi sau prieteni care să îi susțină. Aceștia pot concretiza proiectele lor ambițioase, spune Fox.

Cariere ideale: Berbecilor li se potrivește orice are legătură cu  competițiile sau activitatea fizică. Pot fi ghid montan, antrenor personal, atlet sau pot lucra pentru o organizație sportivă. De asemenea, excelează în funcții de conducere sau management.

Taur:

Ca angajați, Taurii sunt logici și practici. Pot fi considerați chiar angajații ideali, deoarece pot trece rapid de la rolul de lider la cel de subordonat. Au o tendință nativă spre a conduce, însă prin puterea exemplului. Sunt buni lucrători în echipă deși uneori pot fi prea încăpățânați. Taurii trebuie să îți aleagă cu grijă luptele în care se implică la slujbă.

Cariere ideale: Fiind una dintre cele mai responsabile zodii, Taurii se descurcă de minune în cariere care răsplătesc tenacitatea și devotamentul. Slujbe în domeniul alimentației sau în vânzări, oferă Taurilor exact ceea ce le place mai mult: un mediu fix și stabil. Acești nativi se descurcă foarte bine și în domeniul financiar. Sunt firi practice și nu își asumă riscuri inutile, ceea ce îi face perfecți pentru a lucra în mediul bancar sau în finanțe.

Gemeni:

Gemenii preferă să lucreze într-un mediu energic, care să le ofere posibilitatea de a interacționa cu lucruri diferite în fiecare zi. Sunt capabili să rezolve problemele rapid, însă se și plictisesc repede dacă nu li se oferă provocări. Atât timp cât nu ajung să lucreze într-un mediu în care rutina este cuvântul cheie, Gemenii vor fi fericiți pe orice poziție.

Cariere ideale: Orice domeniu în care este necesar un schimb rapid și continuu de informații este perfect pentru nativul din Gemeni. O carieră în educație, comunicații sau jurnalism li se potrivește de minune. Au minți ascuțite și adoră să analizeze toate părțile unui proiect. Gemenii ar putea fi satisfăcuți și de cariere în PR sau publicitate.

Citește și: Ce şanse ai în dragoste, în funcţie de ora naşterii

Rac:

Racul este considerat a fi cea mai tradiționalistă și iubitoare zodie. Le place să conducă prin puterea exemplului și fac asta foarte bine. Orice carieră în care trebuie să acorde asistență altor persoane li se potrivește perfect. Racilor nu le plac proiectele în care munca lor nu poate fi diferențiată de a altora sau care nu produc rezultate clare. Acești nativi au nevoie de date clar și un plan de lucru bine stabilit.

Cariere ideale: Pentru Raci este foarte ușor să lucreze cu copii sau cu persoanele bolnave. Sunt excelenți asistenți sociali, profesori, avocați, directori sau angajați la un departament de resurse umane. Racii ar putea avea cariere de succes și în domeniul sănătății, mai ales ca dieteticieni sau nutriționiști.

Leu:

Leilor le place să fie în centrul atenției, mai ales pentru a îi provoca pe alții să le egaleze realizările. Caroerele în educați sau politică sunt ideale pentru acești nativi. Însă pentru a excela, ei au nevoie să învețe să lucreze în echipă. Leii au tendința de a prelua controlul și asta poate cauza disensiuni. Cheia succesului stă în a reuși să îi atragă pe ceilalți de partea lor, folosindu-și carisma.

Cariere ideale: Cum am mai spus, educația și politica sunt alegeri excelente pentru nativii din Lei. Aceștia ar mai putea atinge succesul în domenii artistice, precum actoria, muzica sau filmul. Sunt și foarte buni lider, astfel că o poziție de conducere într-o companie ar fi extrem de potrivită pentru un Leu.

Fecioară:

Fecioarele sunt firi perfecționiste, dar cărora le place enorm să îi ajute pe cei din jur. În general preferă rolul de subordonat, sunt pline de compasiune și știu să urmeze ordine. Când ajung în poziții de conducere, sunt persoane practice și protectoare, care știu să își motiveze angajații. Au tendința de a fi mult mai exigente cu propria persoană decât cu cei din jur și trebuie să li se amintească din când în când, să nu se piardă în detalii.

Cariere ideale: Fecioarele au o memorie foarte bună și sunt perfecționiste, ceea ce îi face excelenți în cariere ce necesită prelucrarea cu calm, a unui volum mare de date. Se descurcă foarte bine în domeniu serviciilor sau ca terapeuți. De asemenea, li se potrivesc și carierele în care au de analizat date sau statistici.
Citește și: Personalitatea în funcție de culoarea părului, dezvăluită de Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici

Balanță:

Acești nativi sunt persoane foarte sociabile și excelenți mediatori. Observă cu ușurință motivele din spatele acțiunilor sau cuvintelor altei persoane și sunt foarte greu de păcălit. Aceste calități le sunt de mare folos dacă aleg o carieră în diplomație, brokeraj sau vânzări.

Cariere ideale: Cum arată și simbolul semnului lor zodiacal, Balanțele sunt potrivite unei cariere în justiție, armată sau poliție. Le place să lucreze cu oamenii, așa că pot lua în considerare și un serviciu ca agent de turism, organizator de evenimente, diplomat sau agent de relații cu clienții.

Scorpion:

Nimeni nu poate ține un secret mai bine ca un nativ din Scorpion. Sunt potriviți în pozițiile care necesită un grad ridicat de discreție. Excelează în instituțiile de securitate sau într-o carieră în care trebuie să se ocupe de documente secrete sau produse de lux, explică astrologul Kelli fox.

Scorpionilor le plac provocările și șansa de a descoperi adevăruri ascunse. Aceste calități le-ar fi de folos în multe domenii însă ei sunt atrași de cele care îi sperie pe alții. Un nativ din Scorpion ar excela ca medic, chirurg sau criminalist.

Cariere ideale: Scorpionilor li se potrivesc meserii precum cea de chirurg, agent secret sau o poziție care să necesite rezolvarea rapidă a unor probleme. Sunt ideali și pentru o carieră în managementul resurselor sau logistică, precum și în domeniul financiar.

Săgetător:

Săgetătorii au un talent nativ pentru lucrul în echipă, se adaptează cu ușurință la schimbări și știu cum să îi inspire pe cei din jur să exceleze. Practic, sunt foarte buni în orice slujbă! Se pot descurca în orice domeniu, atât timp cât nu se simt restricționați de reguli sau ierarhie.

Cariere ideale: Le place să călătorească, așa că o carieră în turism li se potrivește de minune. Sunt excelenți și ca profesori, asistenți sociali sau într-o organizație non-profit.
Citește și: Mihai Voropchievici spune ce îți rezervă Anul Cocoșului de Foc, în funcție de anul nașterii

Capricorn:

Capricornii sunt serioși, pragmatici, organizați, dar nicidecum plictisitori. Au carismă și suficient entuziasm pentru a conduce o echipă. Nu se lasă intimidați de autoritate și sunt conștienți că, prin muncă și determinare, pot ajunge și ei în poziții de conducere. Au tendința de a se îngropa în muncă, pentru că reușita la locul de muncă este întotdeauna pe primul plan.

Cariere ideale: Nativii din Capricorn știu cum să controleze o echipă în cel mai eficient mod. Sunt foarte buni ca manageri sau administratori. Li se potrivesc carierele în corporații, unde pot avea țeluri bine stabilite. De asemenea, sunt foarte buni ingineri și arhitecți.

Vărsător:

Vărsătorii sunt cu adevărat spirite libere. Sunt foarte muncitori, însă au o abordare neconvențională asupra muncii:  pot munci toată noaptea la un proiect, iar a doua zi îi poți găsi dormind cu capul pe birou în timpul programului. Pot lucra foarte bine atât individual, cât și într-o echipă. Au tendința de a veni cu propuneri ca la prima vedere par ciudate, dar care ulterior se dovedesc a fi adevărate lovituri de geniu.

Cariere ideale: Vărsătorilor li se potrivesc carierele în domenii științifice sau în tehnologie, designul grafic sau fotografia. Pot fi chiar și manageri de proiect, atât timp cât pot explora noi modalități de a face ceva.  Acești nativi au și spirit antreprenorial, mai ales pentru că nu le plac structurile ierarhice rigide.

Pești:

Nativii din Pești au o atitudine foarte flexibilă când vine vorba despre locul de muncă. Nu încearcă să se facă remarcați, ci își doresc doar să se descurce cât de bine pot. Își pot schimba des profesia, dar vor fi cei mai fericiți când găsesc o carieră în care să-și poată arăta partea sensibilă. Peștii sunt foarte intuitivi și au multă compasiune, ceea ce îi face ideali în sănătate sau artă.

Cariere ideale: Excelează în domeniul sănătății, fie că sunt asistenți, medici, terapeuți sau psihologi. Se descurcă foarte bine și în domeniul artelor, fie că vorbim de muzică sau dans.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top