Connect with us

Horoscop

Ce înseamnă dacă te-ai născut între zodii

Fiecare dintre cele 12 semne astrale ale zodiacului are propriile caracteristici. Majoritatea persoanelor, fie că le place sau nu, împrumută trăsăturile specifice semnului sub care s-au născut.

Există însă persoane care au venit pe lume între zodii. Aceștia s-au născut în a doua jumătate a fiecărei luni, adică în perioada în care planetele sunt în tranziție către o nouă zodie. Personalitatea și caracterul celor născuți în acele zile este astfel influențată de două semne, datorită limitei fine care le separă.

Datele de demarcație dintre semnele zodiacale se schimbă câte puțin în fiecare an, în funcție de momentul exact în care soarele intră în o altă constelație. Cu toate că un an are în general 365 de zile, din punct de vedere astronomic, acesta durează 365 de zile, 4 ore, 35 de minute și 2 secunde, timp în care Soarele traversează toate cele 12 semne zodiacale. Din acest motiv, vibrațiile energetice tind să se modifice.

Berbec/Taur (16-23 aprilie)

Cu o voință de fier și personalitate puternică, cei născuți între semnele Berbec și Taur sunt lideri înnăscuți. Își asumă rolul de lideri cu ușurință, atât la locul de muncă, cât și acasă.

Energiile celor două zodii se completează foarte bine și le asigură drumul spre succes. Firea puternică a Berbecului îi ajută să își împlinească planurile de viitor, în timp ce pragmatismul Taurului nu îi lase să neglijeze micile detalii.

Aceste persoane trebuie să aibă grijă să nu îi domine cu totul pe cei din jur. Nu le place să simtă că nu pot controla situația și vor ca lucrurile să se rezolve mereu în stilul lor

Taur/Gemeni (17-23 mai)

Persoanele născute în această perioadă sunt puternici din punct de vedere fizic și au o minte genială. Sunt stabili și determinați, dar și isteți și comunicativi. Cei născuți între Taur și Gemeni se adaptează cu ușurință oricărei situații.

Cea mai mare slăbiciune a celor născuți în aceste zile, este tendința de a face excese. Ambele zodii cad în ispită cu ușurință când vine vorba de plăceri vinovate. Le place atât de mult să se distreze încât le va fi greu să găsească un echilibru între muncă și viața socială.

Atât timp cât își păstrează răbdarea și nu încearcă să se impună cu orice preț, este o adevărată plăcere să îi ai alături!

Apasă pe pagina următoare pentru a citi continuarea!

Pagini: 1 2 3

1 Comment

1 Comment

  1. ANA MARIA

    2017-04-13T15:33:18+03:00 at 15:33

    EU SUNT NASCUTA INTRE PESTI SI BERBEC

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top