Connect with us

Horoscop

Ce înseamnă dacă te-ai născut între zodii

Balanță/Scorpion (19-25 octombrie)

Născuți sub influența a două planete pasionale, Venus și Pluto, cei născuți în aceste zile emană o sexualitate magnetică. Inteligența, expansivitatea și pasiunea arzătoare a acestor oameni poate fi chiar mai mult decât pot duce alții!

Au niște personalități foarte puternice și riscă să devină aroganți sau să aibă pretenția ca toată lumea să asculte de ei. Vor găsi fericirea adevărată doar în momentul în care vor reuși să își balanseze partea emoțională cu cea intelectuală.

Scorpion/Săgetător (18-24 noiembrie)

Cei născuți la granița dintre Scorpion și Săgetător, sunt energici, aventuroși, puternici, pasionali și haioși. Realizează cu ușurință tot ceea ce își propun, deoarece se bucură de combinația între pasiunea intensă și abilitatea de a alege modul corect de acțiune.

Nu le este frică să își asume riscuri, spun direct ceea ce gândesc și își urmează glasul inimii. Pot fi considerați rebeli sau sălbatici de unele persoane, însă nu se îngrijorează prea tare de ce cred alții. Vor fi apreciați mereu pentru simțul umorului și spiritul creativ.

Săgetător/Capricorn (18-24 decembrie)

Optimismul Săgetătorului și pragmatismul Capricornului, îi face pe cei născuți în această perioadă să aibă o atitudine relaxată asupra planurilor de viitor, dar și capacitatea de a le transforma în realitate. Sunt prietenoși dar responsabili, întotdeauna gata pentru orice provocare le iese în cale.

Cea mai mare provocare în cazul lor este găsirea unei modalități de a balansa dorința de schimbare a Săgetătorului cu molcomia și dorința de liniște și echilibru a Capricornului.

Capricorn/Vărsător (16-22 ianuarie)

Acești oameni duc de multe ori vieți neobișnuite. Le este destul de dificil să găsească echilibrul între cele două părți ale personalității lor. Nu vorbesc mult, însă sunt sociabili. Vor stabilitate, însă își prețuiesc independența. Par a fi de modă veche, însă nu se dau în lături de la a încerca lucruri noi.

Apreciază conversațiile profunde, despre subiecte interesante sau considerate tabu. Tocmai de aceea, indiferent de cât de mult muncesc, viața alături de ei nu este niciodată plictisitoare. Au mari șanse de a avansa rapid în carieră, însă asta vine cu prețul vieții personale.

Vărsător/Pești (15-21 februarie)

De obicei, sunt persoane cu înclinații artistice, spirituali și prietenoși. Au un spirit vizionar și sunt foarte inteligenți, însă le este greu să se ocupe de lucruri practice sau să-și ducă proiectele până la capăt. Mulți îi vor privi ca pe niște excentrici.

Sunt adevărați ambiverți: uneori vor să stea singuri, alteori vor să stea înconjurați de prieteni. Timpul petrecut alături de persoane dragi îi destresează, însă sunt atât de sensibili încât preferă să se retragă într-o lume imaginară decât să riște să fie răniți.

Pești/Berbec (17-23 martie)

Deoarece combină o fire neînfricată cu o mare putere de compasiune pentru ceilalți, cei născuți între semnele Pești și Berbec, au o abilitate nativă de împinge limitele și de a îi face pe alții să lucreze împreună pentru un scop comun. Sunt foarte creativi, muncesc mult pentru a-și transforma visele în realitate, dar știu și să se distreze, pentru a elimina stresul.

Nu sunt foarte răbdători și nu le place să facă compromisuri, deoarece cred că au întotdeauna dreptate. Dacă reușesc să își șlefuiască abilitățile de socializare și devin mai răbdători, viețile le vor fi mult mai ușoare.

Pagini: 1 2 3

1 Comment

1 Comment

  1. ANA MARIA

    2017-04-13T15:33:18+03:00 at 15:33

    EU SUNT NASCUTA INTRE PESTI SI BERBEC

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top